Mirades Inclusives (20/1/20)

mirades sarsuela 20 1 20ÀUDIO| Amb Lola Fernández. Dintre de la programació de Serveis Socials, el diumenge a l'Auditori arribarà la sarsuela "el Huésped del Sevillano" amb l'Ateneu Musical Schola Cantorum. D'ella parlem amb Pepa Salvador, Domingo Sánchez, Balbina Valls i Vicente Talamantes. 

Mirades Inclusives (16/12/19)

mirades 16 dic 19ÀUDIO| Hem parlat del dia dels migrants. Hem parlat de les activitats previstes, com la projecció dimecres 18 a les 17:30 en el Centre Social del Barri Carbonaire del documental "Els fils del Tauler" i la jornada de portes obertes diumenge del Centre Cultural Islàmic de la Vall d'Uixó. Amb la participació de Jose Gayà, director del documental, Lemadla (activista sahrauí), Natxo Peñarrocha del Fons Valencià per la Solidaritat, Elena Olaria (portaveu del Centro Cultural Islámico de la Vall d'Uixó), Amparo Falcó (tècnica de Pangea), Marian Artero (regidora de Serveis Socials), i com sempre, coordinat per Lola Fernández. 

Mirades Inclusives (2/12/19)

mirades 2 12 19ÀUDIO| Amb Lola Fernández, Raquel Lamelas i la regidora de Serveis Socials, Marian Artero. Hui parlem sobre les activitats del dia del Voluntariat, així com també del dia de la diversitat funcional, sense oblidar l'agenda d'activitats.

 

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació