En primera persona (Pepe Igual)

Pepe IgualÀUDIO | José Manuel Igual Nebot, un valler enamorat del seu poble i lluitador per l'agricultura. Fou regidor de l'Ajuntament de la Vall i diputat autonòmic de 1995 a 1999 per l'extinta Unió Valenciana. Amb ell hem compartit hui algunes vivències "en primera persona".

Café exprés (última hora reunió Alcaldia i Junta Local Fallera)

fallessÀUDIO | Amb l'alcaldesa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, hem fet un café exprés per a conéixer com ha anat la reunió amb la Junta Local Fallera. Esta mateixa vesprada es donaran a conéixer les mesures que s'han prés. L'alcaldesa demana serenitat i ha avançat que es prendran més decisions en el seu moment.

Lliga debat escolar 2019/2020 (Cervantes -Eleuterio Pérez C)

debat10320ÀUDIO | Moderats en aquesta ocasió per Miguel Ángel Herrero, hem tingut una nova edició de la Lliga de debat escolar de primària 2019-2020 "Raons per a créixer" amb l'Associació Parlem. Hui ens han visitat els xiquets i xiquetes dels Ceip Cervantes i Eleuterio Pérez C. Gran debat que de nou ha tornat a complicar-li la vida al Jurat.

Cafe de l'oci (David Lluch, regidor de Joventut)

davidlluchÀUDIO | Amb David Lluch, regidor de Joventut hem parlat dels horaris del bus a la Magdalena del proper dissabte 14 de març, que possibilitarà que la gent de la Vall d'Uixó puga anar amb total seguretat a les festes de la Capital de la Província. I també ens ha parlat de dos interessants exposicions previstes per al mes d'abril: el Saló del Comic i les Joves Tendències.

 

Blas gran

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

 

Blas pequena

 

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació