El Café de les vivències (Fernando Nebot Lluch)

fernandonebotÀUDIO | Amb Fernando Nebot Lluch hem tingut un "cafè de les vivències" on ens ha contat anècdotes dels viatges que ha fet en 30 anys (4 milions de quilòmetres recorreguts) degut a la seua feina comercial. Ara gaudeix de les seues aficions: les muntanyes de la Vall, l'Associació Arqueològica, i el seu bloc de senderisme i història.

El Rebost de la Vall (Especial 75 aniversari Colònia Segarra)

gargallo16nÀUDIO | Josep Gargallo ens ha contat amb tot luxe de detalls la història de la Colònia Segarra, o "el poblet", que recentment ha complert 75 anys d'existència. Hem conegut com es va iniciar tot, la distribució de les casetes i com es podien adquirir, els documents que calia omplir, i les anècdotes. 

En primera persona (Pepe Igual)

Pepe IgualÀUDIO | José Manuel Igual Nebot, un valler enamorat del seu poble i lluitador per l'agricultura. Fou regidor de l'Ajuntament de la Vall i diputat autonòmic de 1995 a 1999 per l'extinta Unió Valenciana. Amb ell hem compartit hui algunes vivències "en primera persona".

Café exprés (última hora reunió Alcaldia i Junta Local Fallera)

fallessÀUDIO | Amb l'alcaldesa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, hem fet un café exprés per a conéixer com ha anat la reunió amb la Junta Local Fallera. Esta mateixa vesprada es donaran a conéixer les mesures que s'han prés. L'alcaldesa demana serenitat i ha avançat que es prendran més decisions en el seu moment.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació