Xilxes inicia el programa d'inserció laboral "Acceleradora d'Ocupació"

NESTOR I ERIKL'Ajuntament de Xilxes iniciarà aquest mes d'abril un nou programa de formació dirigit a persones aturades amb l'objectiu de fomentar la inserció laboral a través de l'assessorament d'experts en matèria d'ocupació.

Es tracta del programa “Acceleradora d'Ocupació”, iniciativa de la Regidoria de Treball en col·laboració amb la Diputació de Castelló, que s'imparteix en els centres CEDES i que per primera vegada es realitzarà en la Biblioteca Municipal de Xilxes, espai que l'Ajuntament ha dotat d'una aula d'informàtica.

Aquest curs, que en edicions anteriors ha possibilitat treball per al 60% dels participants, pretén fomentar la motivació i ajudar a les persones en atur a cercar feina a través del coneixement de diferents eines i el contacte directe amb empresaris de la comarca. Les persones interessades a inscriure's en aquest programa gratuït que durarà dos mesos i mig i es realitzarà als matins poden dirigir-se a l'Oficina d'Orientació Laboral de l'Ajuntament del municipi.

Aquesta és la segona de les quatre accions formatives contemplades per al primer semestre de 2017, després del curs “Internet i ocupació” del passat mes de febrer. En els mesos de maig i juny s'han programat les sessions “Com aconseguir i superar amb èxit una entrevista de treball” i “Aprèn a utilitzar el teu mòbil en la cerca d'ocupació”, la inscripció dels quals pot formalitzar-se també en l'Oficina d'Orientació Laboral del consistori.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació