Millores a les Platges i Passeig de Xilxes

Jose Martinez 10 7 20ÀUDIO| Amb l'alcalde de Xilxes, José  Martínez, hem parlat de les millores al passeig marítim de Xilxes així com de la platja. També de la búsqueda de solucions per a la passarel.la i de les mesures a les platges per la Covid-19. També parlarem de les multes per tirar voluminosos on no toca i dels serveis que té l'ajuntament per a la recollida de residus.

Xilxes inicia la programació cultural d'Estiu

erik segarra 3 7 20ÀUDIO| Amb el regidor de Cultura de Xilxes, Erik Segarra, hem comentat la programació cultural d'estiu que comença demà amb quatre concerts commemoratius del dia de la música. Totes les propostes seran a la plaça de l'armada, amb aforament limitat i gent asseguda. 

Entrevistes des del Confinament (José Vicente Diago)

podcastconfinamentÀUDIO | Amb el tècnic de Turisme de l'Ajuntament de Xilxes, José Vicente Diago, hem pogut fer-nos una idea de com podria ser l'estiu 2020 en les platges de la comarca. Tot i que encara no hi ha res oficial, els professionals del tema estan en contacte aquests dies per tal d'estar preparats per quan puga haver més concreció.

Tot a punt en Xilxes per a l'estiu 2020

xilxes26ÀUDIO | Hem parlat amb la regidora de turisme i platges de l'Ajuntament de Xilxes, Mayte Pinés, de la reobertura oficial demà dissabte de les platges. El personal de vigilància i neteja, socorristes i monitors de la platja adaptada han participat en una sessió formativa en riscos laborals. Serà un estiu atípic però no menys interessant.

Entrevistes des del Confinament (José Martínez Melchor)

podcastconfinamentÀUDIO | Amb l'alcalde de Xilxes, José Martínez Melchor, hem conegut quina és la situació de la localitat. En aquesta "entrevista des del confinament" se'ns ha explicat que davant la incertesa, Xilxes aposta per la prudència en la gestió i es desitja que en setembre es puga tindre una setmana de festes.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació