L'Ajuntament de Xilxes es replanteja les relacions amb la Parròquia

navarroagostÀUDIO | No va ser precísament tranquil el diumenge passat a Xilxes per culpa d'una processó. La Parròquia de l'Assumpció argumenta que tenia el permís favorable de la Subdelegació del Govern mentre que l'Ajuntament, que per raons de seguretat no va donar autorització, assegura no tindre constància. A tot açò, amb uns fets posteriors que haguera signat el mateix Berlanga. El regidor d'interior, José Manuel Navarro, diu que l'Ajuntament es replantejarà la relació amb la Parròquia.

Xilxes farà actes en la setmana

navarroagostÀUDIO | José Manuel Navarro, regidor de festes, ens ha parlat de les diferents activitats que s'han preparat com a alternativa a la suspensió de les festes del Crist de la Jonquera. L'Ajuntament ha recordat que queden prohibides les reunions multitudinaries i botellons en la via pública i que els casals han de romandre tancats.

 

Xilxes inicia la programació cultural d'Estiu

erik segarra 3 7 20ÀUDIO| Amb el regidor de Cultura de Xilxes, Erik Segarra, hem comentat la programació cultural d'estiu que comença demà amb quatre concerts commemoratius del dia de la música. Totes les propostes seran a la plaça de l'armada, amb aforament limitat i gent asseguda. 

Millores a les Platges i Passeig de Xilxes

Jose Martinez 10 7 20ÀUDIO| Amb l'alcalde de Xilxes, José  Martínez, hem parlat de les millores al passeig marítim de Xilxes així com de la platja. També de la búsqueda de solucions per a la passarel.la i de les mesures a les platges per la Covid-19. També parlarem de les multes per tirar voluminosos on no toca i dels serveis que té l'ajuntament per a la recollida de residus.

Tot a punt en Xilxes per a l'estiu 2020

xilxes26ÀUDIO | Hem parlat amb la regidora de turisme i platges de l'Ajuntament de Xilxes, Mayte Pinés, de la reobertura oficial demà dissabte de les platges. El personal de vigilància i neteja, socorristes i monitors de la platja adaptada han participat en una sessió formativa en riscos laborals. Serà un estiu atípic però no menys interessant.

 

Blas gran

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

 

Blas pequena

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació