Marta Barrachina impulsa millores en el Pla Provincial d'Obres i Serveis

L'equip de govern inclou unes millores a l'ordenança reguladora del pla provincial 2024-2025 després de l'escolta activa realitzada amb els alcaldes, alcaldesses i representants de les mancomunitats de la província

Presidenta_Marta_Barrachina_y_vicepresidente_Héctor_Folgado_-_visita_Cirat_1_1.jpg

 

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha estés la seua col·laboració als alcaldes i representants de les mancomunitats de la província, buscant treballar conjuntament per a garantir el desenvolupament i benestar en tots els racons. Com a part d'aquest compromís, s'han convocat reunions en diferents comarques, on el vicepresident Héctor Folgado ha presentat el Pla Diputació Impulsa, dissenyat per a atendre les necessitats dels pobles de Castelló.

En resposta a les propostes i suggeriments dels representants dels 135 municipis, la presidenta Marta Barrachina ha destacat la importància d'una escolta activa per a proporcionar solucions eficaces. Com a resultat d'aquest diàleg, s'han introduït millores en l'ordenança reguladora del Pla Provincial d'Obres i Serveis 2024-25, sota el nom Diputació Impulsa, amb l'objectiu d'aconseguir el màxim consens.

Durant la seua visita a Cirat, la presidenta ha reafirmat el compromís de la Diputació amb els municipis, destacant la importància del Pla Diputació Impulsa en l'autonomia local, la reducció de burocràcia i l'augment de finançament per als xicotets pobles. En aquest context, Cirat rebrà 206.780 euros del pla per a la reforma de la teulada de la seu dels jubilats.

El Pla Diputació Impulsa, amb una inversió total de 31.716,060 euros per als exercicis 2024 i 2025, brinda la possibilitat als municipis d'executar obres de major envergadura. Héctor Folgado ha detallat les modificacions acordades després de les reunions amb els representants locals, incloent-hi l'ampliació de serveis públics per a alguns beneficiaris i la flexibilització de restriccions per a les mancomunitats.

Aquestes modificacions s'incorporaran al text definitiu del Pla Diputació Impulsa, que serà aprovat en el pròxim ple ordinari de la Diputació de Castelló, juntament amb resolucions d'al·legacions, correccions d'errors i aclariments per a simplificar la tramitació de les subvencions.

 BANNER_300X300_GIF_BBQ_VAL.gif      BANNER_300X300_GIF_COLILLA_VAL.gif

BANNER_300X300_GIF_BBQ_CAST.gif       BANNER_300X300_GIF_COLILLA_CAST.gifBASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació