32 restaurants de 17 localitats han participat en les jornades de menús l'Exquisit Mediterrani d'Ashotur

La iniciativa d'ASHOTUR i CONHOSTUR s'organitza en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana

WhatsApp_Image_2022-11-11_at_11.38.18_AM.jpeg

Ahir va tindre lloc la presentació de la campanya “Menús L’Exquisit Mediterrani” una iniciativa d'ASHOTUR I CONHOSTUR, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana.

En l'acte, celebrat en el restaurant Pairal de Castelló, han intervingut el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. La campanya té com a objectiu posar en valor la proposta gastronòmica dels restaurants adherits a la xarxa L’Exquisit Mediterrani i l'excel·lència dels establiments turístics de restauració. Així mateix, a través d'una variada proposta de menús, es vol fomentar i promocionar el producte de temporada.
Les jornades “Menús L’Exquisit Mediterrani” se celebraran del 10 al 27 de novembre i en aquesta primera edició s'han sumat 32 restaurants de la província de Castelló. Els restaurants presenten se situen a Alcalá de Xivert, Alfondeguilla, Benicarlo, Benicàssim, Benlloch, Cabanes, Castelló de la plana, Culla, Fuentes de Ayodar, Sa Pobla de Benifassá, Morella, Navaixes, Sant Mateu, Sogorb, Useres, la Vall d'Alba, Xert.

La campanya “Menús L’Exquisit Mediterrani” compta amb la seua pròpia pàgina web www.jornadaslexquisit.es i en ella es promocionaran totes les propostes de menús, així com a través de la campanya de comunicació en les xarxes socials i en mitjans de comunicació. La campanya se celebra en tota la Comunitat Valenciana i compta amb un centenar de restaurants participants a Alacant, Castelló i València.

L’Exquisit Mediterrani és la marca gastroturística creada per Turisme Comunitat Valenciana per a promoure i promocionar una oferta diferenciada que reforce la posició de la Comunitat Valenciana com a destinació turística gastronòmica.

Cal destacar que els bars i restaurants adherits a L’Exquisit Mediterrani obtenen aquest segell identificatiu amb el qual distingir-se de la resta d'establiments. La marca L’Exquisit Mediterrani compta amb accions promocionals pròpies en el pla de màrqueting de Turisme Comunitat Valenciana que posicionen aquesta oferta gastronòmica i per tant el segell suposa un important reclam per a potencials clients.
A més, les empreses adherides tenen preferència en les accions que organitza la xarxa gastroturística tant de formació com de màrqueting, promoció, assistència o ajuda.

Des de CONHOSTUR i ASHOTUR es vol potenciar amb aquesta iniciativa que nous establiments se sumen a la xarxa així com visibilitzar als restaurants que ja compten amb aquest segell. La campanya s'emmarca en les accions de col·laboració a través del conveni de col·laboració de CONHOSTUR i Turisme Comunitat Valenciana

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació