La Diputació de Castelló arranca en Argelita i Sant Mateu la gira de concerts de grups i cantants de la província

El divendres 29 de juliol actuaran Bandits, Eva Gómez, Maldita Sabandija i Samusam en Argelita i el dissabte 30 de juliol, Esther, Back to the Hills, Big Rock Experience i Palo Domado estaran en Sant Mateu

62e1691e3109e1627095445.jpeg

La Diputació de Castelló arranca aquesta setmana la gira de concerts de grups i cantants de la província organitzada per l'àrea de Joventut amb motiu del bicentenari de la institució provincial. El divendres 29 de juliol actuaran Bandits, Eva Gómez, Maldita Sabandija i Samusam en Argelita i el dissabte 30 de juliol, Esther, Back to the Hills, Big Rock Experience i Palo Domado estaran en Sant Mateu.

Es tracta d'una gira sense precedents que comprendrà set concerts en set municipis de la província. A més, cada concert constarà de quatre actuacions, el que farà que participen un total de 28 grups i solistes de les nostres comarques. Totes les actuacions son gratuïtes.

Després de la parada en Argelita i Sant Mateu, la gira seguirà a Alcossebre (5 d'agost de 2022) amb les actuacions de Dry River, Xiomara Abello, Junior Mackenzie i Aina Palmer; Vilafranca (16 d'agost de 2022) amb les actuacions de Killus, Josep Lluís Notari, La Pepa i Malparlat; Borriana (30 de setembre de 2022) amb les actuacions de Blackfang, Anora Kito, Patxi Ojana i Puk 2; Sant Joan de Moró (1 d'octubre de 2022) amb les actuacions de Santi Campos, Miss Black Emotion, Carmen Manila i Ander Troys; i, per últim, a Soneja (8 d'octubre) amb les actuacions de Nadia Sheikh, The Wonder Band, Hot Coyotes i Pleasant Dreams.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació