La música prendrà demà dissabte Borriol amb la ‘Trobada de Bandes’ que organitza la Diputació de Castelló

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha confirmat que aquest dissabte 23 de juliol se celebra en el municipi de la Plana Alta la XXIII edició d'aquesta aposta de l'entitat provincial ‘’que afavoreix a la província de manera cultural, educativa i social’’

1536-1024.jpg

La diputada provincial responsable de l'àrea de Cultura, Ruth Sanz, ha confirmat que la tercera desfilada de la ‘Trobada de Bandes 2022’ de la Diputació de Castelló tornarà a promoure i difondre la música com un element significatiu a la comarca de la Plana Alta, en la localitat de Borriol, demà dissabte. Al mateix acudirà el diputat Abel Ibáñez en representació de l'equip de govern.

Es tracta de la XXVII edició que es realitza en aquesta comarca, en la qual participaran bandes de música de les societats musicals dels municipis comarcals. Per això, Sanz ha enaltit la labor de la música a la província, ‘’que afavoreix al nostre territori de manera cultural, educativa i social, sent un important actiu que afavoreix la participació, la vertebració i la convivència’’.

Sobre aquest tema, la delegada de Cultura ha afirmat que per a l'actual equip de govern ‘’la música és un pilar fonamental que cuidar i secundar, i per això mantenim el nostre suport a músiques, músics, associacions musicals i bandes de música, per tal de continuar promovent i difonent la nostra música com un element significatiu, peculiar i únic’’.

Es tracta de la tercera desfilada de la ‘Trobada de Bandes 2022’ que, després de Segorbe, Artana i Borriol, recorrerà altres tres municipis de la província: l'Alcora (17 de setembre), Vinaròs (24 de setembre) i Albocàsser (1 d'octubre). La XXIII Edició de la ‘Trobada de Bandes compta amb la participació de 14 bandes de música de les societats musicals.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació