“De ruta amb la Dipu” repeteix el seu èxit d'inscripcions amb l'eixida al Clot de la Mare de Déu de Borriana

El sisé itinerari, per al qual ja estan les 50 places reservades, serà aquest diumenge a les 18.30 hores i inclou un passeig amb barca

 DSC5741

La iniciativa “De ruta amb la Dipu”, impulsada per la Diputació de Castelló amb motiu del bicentenari de la institució provincial, repeteix èxit d'inscripcions, en aquesta ocasió, per a l'excursió al Clot de la Mare de Déu de Borriana. El sisé itinerari, per al qual ja estan les 50 places reservades, serà diumenge que ve 24 de juliol a les 18.30 hores i inclou un passeig amb barca.

Cal assenyalar que aquesta iniciativa, promoguda per l'àrea de Medi Natural, contempla un total de 18 eixides i son totes gratuïtes. Les inscripcions per a les eixides restants es pot realitzar a través de l'enllaç web https://www.dipcas.es/es/de-ruta-con-la-dipu.html.

L'excursió al Clot de la Mare de Déu de Borriana contempla un recorregut de 3,5 quilòmetres i està catalogada com a senzilla. L'eixida serà a les 18.30 hores i finalitzarà, aproximadament, a les 20.00 hores. Durant la ruta, les i els assistents recorreran el paratge natural municipal del Clot de la Mare de Déu de Borriana. Podran observar i descobrir de primera mà la seua rica vegetació de ribera i tota la fauna que alberguen les seues aigües i ribes. A més, abans de finalitzar l'itinerari, podran gaudir d'un passeig en la Barqueta del Clot per a presenciar l'increïble paisatge, la seua flora i la seua fauna des de dins.

Després d'aquesta ruta, restaran altres 12 excursions per a completar el programa ‘De ruta amb la Dipu’. Per això, les persones interessades a apuntar-se als itineraris poden formalitzar les reserves de manera gratuïta entrant en la pàgina web de la Diputació de Castelló, a través de l'enllaç https://www.dipcas.es/es/de-ruta-con-la-dipu.html en el qual, a més, s'explica per a quin públic es recomana cadascuna de les rutes. La pròxima excursió es realitzarà el divendres 29 de juliol per la costa salvatge d'Irta, en el terme municipal de Peníscola.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació