El palco del castillo és el nou lounge bar amb vistes extraordinàries en l’àtic de l’hotel Castillo de Peníscola obert al públic en general

PALCO hotel castillo de peniscolaÀUDIO | Escoltem a Mariano Sanz, director de l'Hotel Castillo de Peñíscola.

L’Hotel Castillo de Peñíscola& Spa quatre estrelles superior i una de les últimes propostes hoteleres a obrir al públic a Peníscola és de nou notícia aquests dies per l’obertura del seu extraordinari chill out en l’àtic de l’edifici amb les millors vistes a l’emblemàtica ciutat en la mar.

El lounge bar culmina la posada a la disposició dels clients, tant hostes com veïns de la zona de les instal·lacions obertes que són des d’ara un referent a la ciutat.

Primer va ser el Castillo de Peñíscola amb els seus 80 balcons amb vista directa al millor paisatge de la costa mediterrània, després el bar-cafeteria restaurant oberta al públic en general amb productes de la zona de la millor qualitat en un entorn acullidor i modern als peus del castell del Papa Lluna. I finalment El Palco del Castillo, el lounge bar en l’àtic de l’edifici a mes de 12 metres d’altura per a que gaudeixes i relaxar-se amb una visita panoràmica espectacular de Peníscola. Des de les 7 de la tarda amb accés exterior a través d’ascensors, la màxima comoditat i rapidesa per a gaudir la tranquil·litat de la tarda i la nit estival.

Avui a Ser Maestrat hem tingut al director del Castillo de Peñíscola, Mariano Sanz que ens ha donat els detalls d’aquesta proposta turística i hotelera situada en un lloc privilegiat del passeig del Papa Lluna de Peníscola, obert a tot el que ho desitgi gaudir, estigui o no, allotjat a l’hotel.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació