La Diputació de castelló completa les seues places per a l’excursió ‘Ecosistemes verges en les cales d’Alcossebre’

Es tracta de la quarta senda gratuïta que ofereix l'entitat provincial mitjançant el programa ‘De ruta amb la Dipu’, que es realitzarà el diumenge 10 de juliol

De_ruta_con_la_Dipu_4.jpeg

La Diputació de Castelló ha penjat el cartell de ‘complet’ per a l'excursió ‘Ecosistemes verges en les cales d’Alcossebre’, que es realitzarà el diumenge 10 de juliol. Es tracta del quart itinerari que ofereix de manera gratuïta l'entitat provincial emparada en el programa ‘De ruta amb la Dipu’ que compta amb un total de 18 trajectes.

En aquesta ocasió, la senda tindrà començament a les 8.30 del matí, finalitzant aproximadament quatre hores després. Durant l'excursió, les persones inscrites podran conéixer de primera mà les cales Blanca i Mundina, passant pel Faro d’Irta i la platja del Serradal, travessant penya-segats baixos de conglomerats i barrancs mediterranis, i arribant fins a la microreserva de flora de la indescriptible cala Argilaga. Es finalitzarà la ruta amb un bany en les aigües més pures de la costa.

La diputada de Medi natural, María Jiménez, s'ha mostrat molt orgullosa per ‘’haver aconseguit que es reserven totes les places per a aquesta ruta’’, i ha animat a la societat castellonenca a ‘’mantindre aquest hàbit en els següents itineraris, tots ells gratuïts’’.

Les persones interessades a apuntar-se a les següents excursions poden formalitzar les reserves de manera gratuïta entrant en la pàgina web de la Diputació de Castelló, mitjançant l'enllaç https://www.dipcas.es/es/de-ruta-con-la-dipu.html en el qual, a més, s'explica per a quina mena de públic es recomana cadascuna de les rutes.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació