L'aeroport de Castelló activa la ruta de Bilbao i suma un tercer vol setmanal a Londres

La instal·lació prossegueix l'escalada de la seua activitat i registra xifres similars a les d'abans de la pandèmia amb 9.439 passatgers en maig

L'aeroport de Castelló ha activat aquest dijous la ruta de Bilbao, operada per l'aerolínia Volotea, que disposa de dues freqüències setmanals, en dijous i dilluns, i que estarà vigent fins a final de setembre.

D'altra banda, la companyia Ryanair incorpora aquest dijous un tercer vol setmanal a Londres-Stansted, que se suma als dels dimarts i dissabtes.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha insistit en la progressiva recuperació del trànsit comercial amb la successiva activació de rutes. Les pròximes connexions a entrar en funcionament seran les de Londres-Luton i Katowice, totes dues a mitjan present mes.

La responsable de l'aeroport ha manifestat que les estadístiques constaten la tendència positiva i el retorn a xifres prèvies a la pandèmia. En aquest sentit, ha detallat que el mes de maig s'han registrat 9.439 passatgers i 1.251 moviments d'aeronaus. "Unes xifres que seguiran en augment amb la posada en marxa de totes les rutes programades", ha afegit.

Blanca Marín ha subratllat que el desenvolupament del trànsit comercial vinculat al turisme "constitueix un pilar bàsic de l'estratègia de creixement de l'aeroport de Castelló".

En aquest sentit, ha destacat la importància de la posada en marxa, a partir de la pròxima tardor, de la nova connexió amb Madrid, "ja que multiplicarà les possibilitats de connexió des de i cap a Castelló". Així mateix, ha assenyalat que l'aeroport està desenvolupant un intens treball per a reforçar l'actual oferta de destins. 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació