Peníscola reforça el servei de recollida de residus sòlids urbans durant la temporada estival

camiones limpieza peniscolaDes de l'Àrea de Serveis de l'Ajuntament de Peníscola s'ha ampliat i reforçat el servei de recollida de *RSU (Residus Sòlids Urbans) amb motiu de l'augment poblacional que registra el municipi durant els mesos de juliol i agost.

L'empresa concessionària del servei en el municipi, *Fobesa, ha doblegat els serveis de camions amb càrrega lateral i posterior. Des d'avui aquest servei es realitzarà de dilluns a diumenge a la tarda i de matinada.

D'altra banda, tenint en compte l'increment en el nombre d'establiments hotelers, de restauració i comercials, la regidoria ha ampliat el servei especial de recollida de cartó. El personal de l'empresa recorrerà el barri antic i la zona del nucli suburbà els dilluns, dimarts, dijous i divendres, amb especial atenció en els locals.

Una altra de les ampliacions està relacionada amb l'augment de la freqüència de recollida de voluminosos. La periodicitat del servei des d'avui i fins al pròxim 10 de setembre serà de dos dies per setmana -dilluns i dimecres-, a diferència de la resta de l'any que és d'una vegada per setmana -els dimecres-. Els usuaris poden sol·licitar telefònicament el servei de recollida a través del telèfon 964 481 283.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació