Continuen les rutines de neteja i desinfecció d'espais infantils a Peníscola

desinfeccion parque infantil peniscolaDes de la Regidoria de Serveis s'ha fet balanç dels primers dies d'obertura dels espais destinats als més menuts, parcs infantils en via pública i en les mateixes platges s'han obert en els últims dies i les brigades de neteja els desinfecten diàriament.

"És fonamental que ens corresponsabilitzem de la seguretat de tots els nostres xiquets i xiquetes, des de l'administració hem de continuar fent aquest esforç en matèria de neteja i desinfecció" ha explicat el regidor de l'àrea de Serveis, Jorge Rovira, que ha recordat també la importància de l'ús responsable per part de les famílies d'aquests espais, "continuem recordant a través dels nostres canals d'informació que els xiquets majors de 6 anys tenen l'obligació de portar la mascareta i protegir-se i protegir així a la resta de xiquets amb els quals comparteixen espai de jocs" ha assenyalat.

En aquesta primera setmana després de la reobertura d'aquests espais, l'àrea de Serveis ha establit un dispositiu especial de neteja per a la desena d'instal·lacions de què disposa tot el terme municipal, inclosa la platja, d'aquestes característiques; dispositiu que contempla neteges diàries a primera hora del matí.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació