apBANNER ACTIVATE300x300px apBANNER HISTORIA300x300px

El doctor Jesús Catalá realitza una xarrada sobre la medicina del futur en el Club Rotary de la Vall

IMG 20191107 WA0004El Club Rotary de la Vall va tindre ahir una de les seues habituals xarrades sobre temes d'actualitat per als seus socis. En aquesta ocasió la conferència va ser a càrrec del Doctor Jesús Catalá que ha desenvolupat la seua pròpia empresa ,TELLMEGEN, especialitzada en la realització d'estudis genètics individualitzats per a cada pacient, la qual cosa significa una informació fonamental per a la previsió de malalties genètiques de qualsevol tipus.


A través de l'estudi de pot determinar el "risc de qualsevol persona al desenvolupament de malalties de caràcter genètic" i per tant és una informació que pot servir per a " obtindre hàbits de tota mena que minimitzen aquests riscos '. "El tipus d'alimentació, l'exposició a factors ambientals, etc poden influir en el desenvolupament d'aquestes malalties" i per tant " conéixer la seua probabilitat i actuar evitant l'exposició accessos riscos pot ajudar molt".
El doctor Catala a asseverat que " és molt millor treballar en prevenció perquè evita problemes de salut i els costos associats a eixos problemes per al conjunt de l'estat de benestar ".Una interessant conferència que va ser molt bon rebuda per part de tots els membres del club que van mantindre a continuació un diàleg molt constructiu sobre aquestes qüestions.

COMUNICAT CLUB ROTARY DE LA VALL D'UIXÓ

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació