Ximo Huguet, portaveu del PSPV-ONDA

XIMOHUGUETÀUDIO | Ximo Huguet, portaveu del PSPV-ONDA ens ha parlat de la denúncia que ha interposat la Fiscalia davant el Jutjat a l'alcaldessa de la localitat, Carmina Ballester, per presumpta prevaricació en la contractació d'infermeres escolars. Per a Huguet té més importància el "com" s'ha fet més que el "què", i espera que Ballester done explicacions. També hem parlat dels bons comercials.

Marisa Saavedra en Hoy por Hoy-Plana Baixa (16 d'abril 2021)

marisa13ÀUDIO | Amb la diputada al Congrés per la província de Castelló per Unides-Podem, Marisa Saavedra, hem repassat algunes de les principals qüestions d'actualitat de la setmana, com ha sigut la Llei d'Infància. Però també d'agricultura, de finançament i de la importància de les eleccions a Madrid.

Marta Barrachina serà la presidenta del PP després del XV Congrés Provincial

MARTABARRACHINAÀUDIO | Marta Barrachina presidirà el Partit Popular de la provincia de Castelló a partir del 8 de maig. En la seua candidatura s'han integrat primer Carmina Ballester i ahir mateix Lluís Gandía. Hui ens ha visitat en Hoy por Hoy-Plana Baixa i hem conegut el projecte que vol ficar en marxa per a la província, i que d'entre altres coses porta la creació de la figura del portaveu comarcal.

Llei de Canvi Climàtic (Germán Renau)

germanrenauÀUDIO | Amb el portaveu d'Energia del Grup Parlamentari Socialista en la Comisió de transició ecològica i diputat per la província de Castelló, Germán Renau, hem parlat de la primea llei de Canvi Climàtic d'Espanya. Una norma que convertirà l'agenda climàtica en el motor d'una recuperació econòmica verda i inclusiva en els propers anys.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació