ANUNCI.jpg

 

Nules presenta la I Gala de la Cultura per homenatjar el talent local

L’acte tindrà lloc dissabte 18 de maig al Teatre Alcázar

TEATRO_ALCÁZAR.jpg

L’Ajuntament de Nules celebrarà el pròxim dissabte, 18 de maig, al Teatre Alcázar la I Gala de la Cultura, un esdeveniment especial dedicat a homenatjar diverses associacions i persones representatives de la cultura local. L'acte comptarà amb una àmplia representació del col·lectiu cultural de la localitat i inclourà actuacions de música i representacions escèniques en directe.

Durant la gala, es farà un reconeixement a un total de 23 persones i entitats que han contribuït a engrandir la cultura en diferents àmbits, com ara les arts escèniques, pintura, escultura, literatura, cinema i música, entre altres.

Un dels punts destacats de l’esdeveniment serà el lliurament d'una escultura simbòlica dissenyada especialment per a aquesta ocasió. Aquest guardó ha estat realitzat per l'escultor local Juanma Gavara i es lliurarà a cadascun dels homenatjats.

La regidora de Cultura, M. José Esteban, ha subratllat l’esforç dedicat a l’organització d’aquesta gala, destacant que es pretén que esdevinga un referent per a la cultura local. “La idea és que aquesta gala tinga un caràcter bianual perquè la nostra població compta amb molt bons artistes de diferents sectors que mereixen un reconeixement al seu esforç i dedicació. És impossible homenatjar a tots en aquesta primera gala, per tant, volem donar-li continuïtat amb pròximes edicions”, ha explicat Esteban.

L’acte començarà a les 20.00 hores, serà gratuït i tindrà accés lliure fins a completar l’aforament del Teatre Alcázar.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació