ANUNCI.jpg

 

Comencen les Jornades sobre Salut a Nules per promoure el benestar i l'autonomia

Les Jornades sobre la Salut  es desenvoluparan fins divendres 10 de maig

IMG-20240507-WA0001.jpg

L'Ajuntament de Nules va inaugurar el passat dilluns les Jornades sobre Salut amb l'objectiu de fomentar la salut i implicar la ciutadania en la seua pròpia autonomia. Les activitats, que duraran fins al divendres 10 de maig, inclouen xerrades, tallers i activitats per abordar aspectes físics i emocionals relacionats amb el benestar i la salut.

El regidor de Sanitat, Ramón Martínez, ha destacat la importància d'aprendre, fomentar i adoptar nous hàbits que generen benestar i salut en aquestes jornades. La programació inclou diverses ponències sobre temes de salut i benestar, així com tallers oberts a tot el públic interessat.

Entre les activitats destaquen ponències com "Graus de discapacitats i recursos disponibles", "Diabetis i assessorament nutricional" i "Complicacions de la diabetis". També s'ofereix un taller dietètic per a pacients diabètics i un taller sobre la menstruació.

A més, està programada una marató de donació de sang i medul·la per al dimecres 8 de maig al Local Multifuncional, i altres activitats com la "Ruta biosaludable" i esdeveniments sobre intel·ligència emocional.

Martínez ha subratllat la importància de fomentar hàbits saludables, especialment davant del sedentarisme, identificat com un dels principals factors de morbimortalitat per la inactivitat física segons l'OMS. En aquest sentit, es treballa per adaptar la ruta biosaludable a les característiques del veïnat i les associacions.

Les Jornades sobre Salut de Nules compten amb la col·laboració de l'Hospital de la Plana, el Centre de Salut de Nules i altres entitats com la Caixa Rural Nules.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació