Nules constitueix el Consell Municipal de la Joventut per a l'actual legislatura

Els actuals membres formaran part d’aquest òrgan participatiu fins l’any 2027

Consell_Joventut_20-02-24-12_1.jpg

Aquesta setmana s'ha constituit el Consell Municipal de la Joventut a Nules per a l'actual legislatura, amb els membres del consell exercint el seu paper fins a l'any 2027. Aquest consell està compost per joves representants de diverses associacions, entitats locals, centres educatius i partits polítics amb representació en el consistori municipal.

A més d'establir-se el nou Consell Municipal de la Joventut, en aquesta primera reunió es va abordar l'I Pla de Joventut de Nules, desenvolupat per la Regidoria de Joventut. També es van plantejar iniciatives per a la dinamització sociocultural, la promoció i la participació juvenil durant l'any 2024.

La Regidor de Joventut, Blanca Silvestre, anima als nous membres del consell a aportar idees i projectes, sol·licitant la seua participació activa i implicació en les polítiques municipals de joventut. Cal destacar que el Consell Municipal de la Joventut es reunirà tres vegades a l'any.

Aquest òrgan, establit per primera vegada en 2023, és un component de participació ciutadana i consultiu. L'Ajuntament de Nules busca fomentar accions participatives entre diverses associacions i entitats relacionades amb la població jove del municipi.

Les funcions del Consell Municipal de la Joventut inclouen potenciar la participació dels joves mitjançant espais d'expressió, debat i reflexió. A més, cerca enfortir la xarxa de participació a través d'entitats juvenils i la col·laboració en associacions locals. També assessora sobre la validació de programes municipals, participa en la definició de qualitat de vida i benestar social, millora la coordinació entre l'ajuntament i altres institucions, i contribueix al seguiment i avaluació de programes municipals.

 BANNER_300X300_GIF_BBQ_VAL.gif      BANNER_300X300_GIF_COLILLA_VAL.gif

BANNER_300X300_GIF_BBQ_CAST.gif       BANNER_300X300_GIF_COLILLA_CAST.gifBASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació