L'Espai Verd Viu de Nules va rebre 1.802 visites durant l'any 2023

Aquest espai alberga tallers, jornades, i activitats relacionades amb la natura y medi ambient

IMG-20240220-WA0008.jpg

L'Espai Verd Viu de Nules ha experimentat un any fructífer en rebre un total de 1.802 visites al llarg del 2023, demostrant així la consolidació d'aquest parc i la seua atractiva programació.

Destacant per les seues activitats per a tota la família, el parc ofereix tallers de reciclatge de plàstic, creació de collages amb textures, reutilització de material de rebuig, treballs en la compostadora, jornades de plantació, creació de plançons amb material reciclat, tallers de sembra de llavors, activitats amb argila, treballs en l'hort, jocs ambientals, entre altres opcions.

L'Espai Verd Viu també ha implementat una programació especial durant els períodes de vacances sota les jornades "Nadal a l’Espai", "Pasqua a l’Espai" i "Estiu a l’Espai", brindant activitats per a tots els membres de la família.

A més de les sessions regulars, el parc ha acollit a centres educatius amb activitats específiques per a alumnes d'infantil i primària, complementant així l'educació realitzada a les escoles.

En paral·lel a les activitats programades, s'han dut a terme tasques de disseny, transformació, millora i manteniment en l'Espai Verd Viu.

Rosa Ventura, responsable de la Regidoria de l'Espai Verd Viu, destaca l'èxit de les dinamitzacions anuals i les més de 1.800 visites rebudes en 2023. Ventura emfatitza la creació d'una xarxa social i comunitària sòlida gràcies a aquestes iniciatives, subratllant el compromís continu amb la naturalesa i el medi ambient.

 BANNER_300X300_GIF_BBQ_VAL.gif      BANNER_300X300_GIF_COLILLA_VAL.gif

BANNER_300X300_GIF_BBQ_CAST.gif       BANNER_300X300_GIF_COLILLA_CAST.gifBASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació