Nules mostra la seua satisfacció per l'anulació del Reglament General de Costes

En el seu dia va presentar al·legacions al considerar que perjudicava en gran mesura els propietaris dels habitatges de primera línia de platja

121317893_760905554458424_563215495478403983_o.jpg

L'Ajuntament de Nules expressa la seua satisfacció després de la decisió del Tribunal Suprem d'anul·lar per complet el Reglament General de Costes. Aquesta mesura reverteix les modificacions realitzades en les condicions per als quiosquets, les normes de partions i les pròrrogues per a l'ocupació del domini públic marítim terrestre, entre altres aspectes.

Cal destacar que, en el seu moment, l'ajuntament va presentar al·legacions contra la modificació del Reglament General de Costes, argumentant que afectava considerablement els propietaris d'habitatges en primera línia de la Platja de Nules. La proposta va rebre el suport unànime de tots els grups municipals durant la sessió plenària.

L'Alcalde de Nules, David García, subratlla que "la normativa anul·lada tenia un impacte negatiu en alguns propietaris en afectar la pròrroga de les concessions. Aquesta regulació era rigorosa, ja que les concessions del domini públic marítim terrestre tenien un termini de 75 anys, comptats des de la Llei de Costes de 1988, i no des de la sol·licitud de pròrroga realitzada anys després".

El 19 de març de 2019, el Ministeri de Transició Ecològica va publicar el tràmit d'Informació Pública del Projecte de Reial decret que modificava el Reglament General de Costas aprovat en 2014. Amb l'anul·lació d'aquest reglament pel Tribunal Suprem, entra en vigor el reglament elaborat pel Govern d'Espanya en 2014.

carxofa24.png

banner_nules.jpegBASE faldon ESAP LA VALLpresidencia_h3.jpg

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació