Nules coordina els dispositius de seguretat per a les festes d'agost

Hi haurà un protocol de seguretat especial per al nou recinte de festes

IMG 8320

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit a Nules per a tractar i coordinar diferents assumptes relacionats amb la seguretat de les festes de Sant Roc, que tindran lloc els dies del 5 al 16 d’agost a la mar de Nules, i de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu que se celebraran del 19 al 28 d’agost.

La junta ha estat presidida  per l’alcalde de Nules, David García i per la secretària de la Subdelegació del Govern a Castelló, M. Jerusalén Rodrigo Alors, i ha comptat amb la presència de representants de les forces de seguretat com ara la Guàrdia Civil, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana i Policia Local, a més de representants de Protecció Civil, Creu Roja, Parc de Bombers i Centre de Salut.

“Hem demanat col·laboració i coordinació de les diferents forces de seguretat per fer controls els dies de festes, de manera que hem fet un repàs a la programació per veure els efectius necessaris per a així garantir la seguretat ciutadana durant els dies festius tant a la platja com al poble”, comenta l’alcalde i regidor de seguretat i Policia Local, David García.

Així doncs, un dels temes principals que s’ha tractat està relacionat amb el dispositiu de seguretat que hi haurà al nou recinte de festes ubicat a la zona de la Senda Mitjana, al respecte l’alcalde explica que “tots els dies que hi haja actuacions i actes hi haurà seguretat permanent i controls d’accés, comptarem per tant amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil de Nules. Així mateix per a garantir la seguretat hi haurà vigilància també des de les 00.00 fins les 7.00 hores en els tres punts subterranis existents en aquesta zona”.

Entre els assumptes tractats cal destacar també la preocupació existent pel consum d’alcohol i drogues de menors en els dies festius i per aquest motiu aquest any també es portaran a terme controls, de la mateixa manera que com en anys anteriors s’instal·laran també Punts Violeta  en alguns dels actes de les festes patronals de Sant Bartomeu, “es tracta d’uns espais per a informar, previndre i conscienciar la ciutadania sobre qualsevol tipus d’agressió sexista que comptaran amb personal especialitzat”, matisa David García.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació