Nules treballa ja en la XV Fira Medieval de Mascarell

Vol que siga declarada Festa d’Interés Turístic Autonòmic

IMG 8250

Aquest any 2022 serà important per a una de les fires medievals amb més repercussió a la Comunitat Valenciana, la celebrada en el recinte emmurallat de Mascarell. I és que enguany se celebrarà la XV edició d’aquesta mostra que va començar la seua marxa l'any 2007 i que només ha sigut interrompuda una edició, la de l'any 2020, a causa de la pandèmia.

Davant açò, l'edil de Mascarell, Guillermo Latorre, anticipa que “en ser la XV edició de la fira, sol·licitarem a la Generalitat Valenciana la catalogació de la mateixa com a Festa d'Interés Turístic Autonòmic per la seua importància i repercussió a la Comunitat Valenciana. La Fira Medieval de Mascarell no necessita ornamentació per recrear l’època, donat que  el seu entorn és únic i els visitants es compten per milers durant totes les edicions”.

De fet, amb quatre mesos d'antelació, des de la regidoria de Mascarell  conjuntament amb l'empresa organitzadora de l'esdeveniment, Culthisme, s'està treballant en una programació plena d'activitats per a totes les edats, on tornaran les emocionants justes, i preparant un itinerari de carrers replets de firaires pensant en la comoditat dels visitants. I és que, en la passada edició, el format va variar veient-se la fira molt més àmplia, traient les parades dels firaires als carrers d'extramurs, molt més amplis per a la circulació de les persones, i deixant a l'interior de Mascarell les exposicions històriques i la zona de jocs infantils, “aquesta fórmula va agradar als visitants, i ha sigut el punt de partida per a l'organització d'aquesta edició”, matisa Latorre.

Amb tot, des de l'Ajuntament de Nules es prega als firaires del municipi que desitgen participar en aquest esdeveniment que presenten una sol·licitud per registre d'entrada en les dependències municipals indicant la seua activitat i demostrant que regenten un negoci a Nules.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació