Nules tindrà cartell commemoratiu del 75 aniversari de la Fira Agrícola

Convoca un concurs amb un  premi de 600 euros per al cartell guanyador

IMG-20210919-WA0005.jpg

L'Ajuntament de Nules ha convocat un corcurs de disseny de cartells amb el qual es vol commemorar els 75 anys de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules que se celebra al mes de setembre, i que com a novetat enguany compta per primera vegada amb la declaració de Festa d’Interès Turístic Autonòmic.  

Així doncs, pel que fa al disseny, es busca que es ressalten aspectes relacionats amb la temàtica de la fira, és a dir, l’agricultura, la ramaderia i la maquinària agrícola. A més, com a requisit imprescindible s'han d'incloure de forma rellevant les inscripcions LXXV Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules; la data de la seua celebració que és del 15 al 18 de setembre de 2022;  i també hi ha que fer referència al distintiu Festa d’Interès Turístic Autonòmic.

Les bases del concurs contemplen un sols premi de 600 euros per al cartell guanyador, de manera que el jurat tindrà en compte la qualitat artística, l'originalitat, el valor patrimonial i, especialment, la representació i la posada en valor dels 75 anys de trajectòria de la fira agrícola.

Amb tot, les persones interessades a  participar tenen fins el pròxim 24 de juliol per presentar els treballs i ho poden fer de forma física al registre d'entrada de l'ajuntament o per la seu electrònica. El nom de la persona autora del cartell guanyador es coneixerà el 25 de juliol i haurà estat decidit per un jurat presidit pel regidor d'Agricultura, César Estañol, i format per membres de la Comissió de la Fira, la tècnic municipal de Turisme, el tècnic municipal de Patrimoni i la tècnic municipal d’Agricultura.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació