Nules lliura els premis de la IX edició de la Ruta de la Tapa

Toboso, Caixa Rural, La Flaca, La Constancia i B&B han estat els locals guanyadors

IMG 7301

L’Ajuntament de Nules ha lliurat els premis de la IX edició de la Ruta de la Tapa, uns guardons que en la present edició s’han dividit en quatre categories principals per a les millors tapes salades, tapa dolça, còctel i premi especial clemenules, per utilitzar la mandarina com a principal ingredient.

En aquest sentit, l’alcalde, David García, i el regidor de Turisme, Guillermo Latorre han sigut els encarregats de lliurar aquests premis que s’han atorgat al Bar Toboso com a guanyador del primer premi a la millor tapa salada; al bar de la Caixa Rural Sant Josep que ha obtingut el segon premi de la tapa salada; i La Flaca ha estat guardonat amb el tercer premi de la tapa salada.

Així mateix, el guanyador del premi a la millor tapa dolça ha estat la gelateria La Constancia, de fet aquest local també ha obtingut el premi especial Clemenules. I el premi per a la categoria còctel ha estat per a B&B Terrassa l’Estany.

D'aquesta manera es dóna per conclosa una Ruta de la Tapa que ha estat un èxit rotund per a Nules. Al respecte el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, recorda que ha estat l'edició amb més participació “amb més d’una vintena de bars, restaurants i pubs que han ofert delicioses tapes i còctels, se n'han servit més de 16.000 i l'hostaleria de Nules ha ingressat de manera directa 56.136,50 euros”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació