natiu2

Adrián Sorribes valora el ple de la setmana passada

adrianÀUDIO | Els socialistes de Nules han demanat un ple extraordinari on demanaran que els diners que l'equip de govern volia destinar a Nulexport passen a convertir-se en ajudes al sector més afectats per la Còvid-19. El portaveu del PSPV en l'Ajuntament de Nules ens ha fet la valoració del ple de la setmana passada que va acabar com "el rosari de l'Aurora".

Nules amplia l'activitat del mercat de les platges tot setembre

cesar16sÀUDIO | El regidor César Estañol ens ha informat sobre l'ampliació de l'activitat del mercat ambulant de les platges de Nules fins a final de setembre, i del nou horari en el servei de transport urbà per a l'alumnat de l'Institut que resideix a les platges. També hem conegut els treballs de neteja del terme en previsió de ruixats tormentosos.

Rosa Ventura ens explica la Taula d'Emergència Ciutadana de Nules

Rosa Ventura 5 8 20ÀUDIO| La regidora de Serveis Socials de Nules, Rosa Ventura, ens ha visitat hui per parlar de les tasques realitzades des de l'aparició de la Covid-19. A més també ens parla de la Taula d'Emergència Ciutadana que es va constituir junt la resta de taules de Nules i que hui signa els seus acords. Finalment també ens conta la proposta de mancomunitat per a la gestió dels Serveis Socials. 

 

L'Ajuntament de Nules i Médula Castellón inicien una campanya per a fomentar la donació de medul.la òssia

Maria Beltran Susana Tuson Puri Garcia 6 8 20ÀUDIO| Hi haurà una taula informativa aquest divendres des de les 19 fins les 21 hores a la zona de l'Estany. Ens conten tots els detalls la regidora de Sanitat, Susana Tusón, Puri García des de Médula Castellón i Maria Beltrán, en representació de les families amb persones necessitades d'un transplant de medul.la òssia.
 

Llegeix més...

Guillermo Latorre explica les intencions del govern local amb l'escut de Nules

Guillermo Latorre 3 8 20ÀUDIO| Amb el regidor de Turisme i Patrimoni de Nules, Guillermo Latorre, hem comentat les intencions del govern de Nules amb l'escut, que pasen per legalitzar-lo com van fer al seu moment els pobles veïns atenent a les normes del Consell Tècnic d'Heràldica, organisme depenent de la Generalitat Valenciana. Latorre també ha contestat a les crítiques dels grups de l'oposició.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació