natiu2

Rutes patrimonials de Nules. Una oferta apassionant

GuillermoLatorreÀUDIO | El regidor de patrimoni i turisme, Guillermo Latorre, ens ha contat les 12 noves rutes patrimonials que incorpora la localitat, i que comptaran amb veïnes i veïns com a guies.També hem parlat de la iniciativa local per a recuperar l'orgue de Nules; del llibre "Retaules ceràmics en l'àmbit rural de la plana baixa", i finalment de Mascarell, que confirma fira medieval per a novembre.

Joscs Florals de Nules (María José Esteban)

maria jose esteban 2ÀUDIO | Amb la regidora de Cultura de Nules, María José Esteban, hem recordat com ha sigut la 67 edició dels Jocs Florals de Nules que ha tingut lloc el passat cap de setmana, just en l'inici de les festes patronals de la Soledat, caracteritzades especialment per el component cultural de les mateixes. Una setmana intensa que arribarà als actes del 9 d'octubre.

Nules posa en marxa una campanya activa per a promocionar el comerç local

raul garcia nulesÀUDIO | El regidor de comerç, Raul García, ens ha contat la campanya que s'ha presentat hui per a dinamitzar i promocionar el comerç local. Començara l'11 d'octubre, després de festes, i durarà pràcticametn fins a les festes nadalenques. Hi haurà sortejos després de completar uns passaports i altres propostes interessants per a seguir fent costat a un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la pandèmia.

David Garcia i la seua tesi doctoral sobre la transició.

davidgarciaaÀUDIO | L'alcalde de Nules, David García, aprofita pocs dies lliure que té i el periode vacacional per a continuar escrivint el relat que composarà la seua tesi doctoral que estarà centrat en un periode que li apassiona: la transició espanyola. Això li ha portat a entrevistar-se amb gent rellevant d'aquella època com Joaquin Leguina, Marcelino Oreja, José Ramón Caso i Rodolfo Martín Villa d'entre altres. I encara té previstos més encontres. Totes aquestes experiències enriquidores acabaran sent plasmades en diversos llibres. Hui ens ho ha contat.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació