natiu2

Naix Joves Socialistes de Nules

Adrian Sorribes Juan Huguet 7 11 19ÀUDIO| El secretari general del PSPV de Nules, Adrián Sorribes i Juan Huguet, des de Joves Socialistes Nules, ens han comentat la creació de la nova formació. A més, Sorribes, com a secretari general comarcal del PSPV ha comentat que es vol impulsar la creació de Joves Socialistes a més municipis.

Nules comença a preparar els pressupostos de 2020

Cesar EstanyolÀUDIO| Amb el primer tinent d'alcalde de Nules i esta setmana alcalde en funcions, César Estañol, hem parlat de temes d'actualitat local com el prèstec acordat per fer pagaments, els pressupostos de 2020, les parades del Mercat que han eixit a concurs, les obres de Mascarell, o la situació de la clemenules.

El Testament de Maria, al Museu d'Història de Nules

IMG 20191004 WA0014 1ÀUDIO| Dirigida per Jordi Ballester i amb la interpretació de Pepa Miralles es representarà a les 20 i 22 hores el dissabte 19 d'octubre amb accés lliure fins completar l'aforament. Amb l'actor i director teatral, Jordi Ballester hem parlat de l'obra, però també de les dues noves sèries en les que participa per a Antena 3 i TeleCinco i les gires teatrals en les que està inmers. 

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació