Moncofa baixarà de nou el valor cadastrals de les vivendes

equip govern 1ENTREVISTA- Hui en #HoyporhoyLPB hem entrevistat l'alcalde de Moncofa, Wences Alós per a que ens conte la baixada dels valors cadastrals a la localitat en un 5%. També ens ha parlat sobre les al.legacions que presentaran els populars respecte a la taxa de tractament de residus.

COMUNICAT AJUNTAMENT MONCOFA

Després que l'any 2015 l'Ajuntament de Moncofa sol·licitarà una revisió cadastral, que va ser aprovada, i que signifique un descens del 13 % en els valors cadastrals, l'Ajuntament per segon any consecutiu ha tornat a sol·licitar una altra baixa del valor cadastral, que ha sigut aprovada i que permetrà una altra baixada addicional del 5 %, la qual cosa suposarà una baixada total del 18 % en dos anys.

El portaveu de l'equip de govern, José Maria Andrés, indica “des de l'equip de govern ens sentim satisfets per aquesta nova baixada dels valors cadastrals que suposa una baixada acumulada del 18 % en dos anys, que permetrà reduir la pressió fiscal sobre els ciutadans, ja que molts impostos com l'IBI, la Renda, l'impost de successions i donacions, les plusvàlues, etc prenen com a referència els valors cadastrals”.

Per la seua banda l'alcalde, *Wences Alós destaca que mentre altres partits solament pensen a pujar impostos, com per exemple la taxa de brosses depenent de la Generalitat a habitatges i xicotets comerços, des del govern local ens esforcem a reduir els impostos i fer més amb menys.

Recordar que en els últims anys el tipus impositiu de l'IBI ha baixat a Moncofa des de l'1 % de 2010 al 0,57 *acutal juntament amb una disminució del deute de 7 milions d'euros a menys de 3. Per al primer edil “treballem dur per a baixar impostos i pagar el deute deixat pels anteriors governs alhora que hem reactivat l'ajuntament”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació