ANUNCI.jpg

 

La Generalitat licita per més de 2,4 milions l'ampliació i reforma del Centre de Salut de Moncofa

El projecte ha estat parat 4 anys en la Generalitat, des que l'anterior empresa adjudicatària va abandonar l'obra

ampliació_ambulatori_1.jpg

La Generalitat Valenciana ha licitat per més de 2,4 milions d'euros l'ampliació i remodelació del Centre de Salut de Moncofa. "Es tracta d'una obra que el poble de Moncofa està anys reivindicant i en els últims anys amb molt poca informació clara sobre aquest tema per part de l'anterior Govern en la Generalitat", ha indicat Wences Alós, alcalde del municipi.

El projecte ha estat parat 4 anys en la Generalitat, des que l'anterior empresa adjudicatària va abandonar l'obra. Alós afirmava: "El projecte, que es va tornar a posar en marxa fa pocs anys, és exactament el mateix que el de 2016, és a dir, en 4 anys de parada no han fet res, ni van introduir cap millora ni ampliació del projecte original".

"La incansable labor de l'anterior edil de Sanitat, Mari Carmen Ferri, i el treball que ha continuat l'actual regidora, Ilenia Begnozzi. Les dues regidores han treballat intensament perquè en Sanitat tingueren com a prioritat l'atenció a les veïnes i veïns de Moncofa", manifestava el primer edil. També ha explicat que també amb Sanitat s'ha coordinat el procés perquè el consultori mèdic del Grau estiga obert de manera permanent mentre duren les obres d'ampliació. D'aquesta manera es garantirà una correcta atenció als pacients de la localitat.

El pla funcional que es desenvoluparà per a aquesta ampliació consta d'àrea d'extraccions i tractaments. També es preveu àrea de pediatria, amb dues consultes; l'àrea de medicina de família, amb cinc consultes; l'àrea d'atenció a la dona, amb una consulta de comare, i una sala d'educació maternal. D'altra banda, l'Ajuntament també reivindica que, tan prompte acaben les obres, es tinga atenció sanitària durant les 24 hores en la localitat, una petició que tampoc va ser atesa per l'anterior govern.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació