ANUNCI.jpg

 

Moncofa posa a punt la platja del Grau per a Sant Josep i Setmana Santa

arreglos_platja.jpg

Amb la proximitat del pont de Sant Josep i les festivitats de Setmana Santa i Pasqua, l'Ajuntament de Moncofa està duent a terme labors de condicionament a la platja del Grau. El regidor de Platges, Francisco Alemany Sales, ha assenyalat que el propòsit principal és assegurar que la platja estiga en òptimes condicions per a rebre als visitants que passaran uns dies de descans en la localitat.

Aquesta iniciativa, que està sent completament finançada per l'Ajuntament, té com a objectiu realitzar millores específiques amb motiu de la Setmana Santa i Pasqua. No obstant això, des del consistori s'ha subratllat que la implementació d'espigons i mesures de protecció prèviament planificades és la solució òptima. Aquest moment s'aprofita també per a recordar a les autoritats de Costes i al Govern d'Espanya la importància d'aquestes accions per a consolidar la protecció costanera i fomentar el desenvolupament socioeconòmic del municipi, especialment considerant l'afluència de milers de visitants en els pròxims dies.

Per a l'ajuntament, destinar recursos tant en maquinària com en pressupost per a aquestes labors representa un esforç significatiu. No obstant això, aquestes accions són necessàries després del període hivernal, durant el qual els temporals marítims del Mediterrani impacten directament en la morfologia de la platja.

Aquest esforç té com a fi oferir les millors condicions tant als residents temporals com als turistes que trien els apartaments de la platja per a gaudir d'uns dies de descans a Moncofa.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació