ANUNCI.jpg

 

Moncofa habilita una zona de descans per a ciclistes en la ruta Eurovelo V8 Mediterranean Route

L'ajuntament busca fomentar el turisme esportiu i saludable

Panell-mapa-eurovelo-1536x1152.jpg

En un esforç per promoure el cicloturisme sostenible i aprofitar una oportunitat única, l'Ajuntament de Moncofa ha anunciat la creació d'una zona de descans homologada en la zona natural Belcaire per a la ruta internacional de cicloturisme Eurovelo V8 Mediterranean Route (EV8). L'alcalde, Wences Alós, va expressar la seua satisfacció per la inclusió de Moncofa en l'etapa 29 de l'EV8, destacant la possibilitat d'impulsar el turisme local oferint una experiència centrada en l'activitat física i l'exploració de la regió.

L'etapa 29 de l'EV8 abasta 56,40 quilòmetres entre Sagunt i Castelló, presentant atractius paisatges i desnivells d'elevació i descens per als ciclistes, amb un màxim de 52 metres d'altitud i un mínim de menys 3. La ruta entra a Moncofa a través dels camins de Beniesma i Rajadell, permetent als ciclistes explorar el centre urbà de la localitat.

La Conselleria d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible ha liderat la senyalització i adaptació de les vies i camins a Moncofa, com a part del seu compromís amb la promoció de l'EV8 a la Comunitat Valenciana. Per part seua, l'Ajuntament es va encarregar de la senyalística direccional en el nucli urbà, la creació de l'àrea de descans i té plans futurs per a la promoció contínua de la ruta.

L'Eurovelo V8 Mediterranean Route, que abasta 7.650 quilòmetres al llarg del litoral mediterrani, connecta Atenes-Xipre i Cadis, Espanya. Aquesta iniciativa, coordinada per la Federació Europea de Ciclistes (ECF) en col·laboració amb els Coordinadors i Centres de Coordinació d'Eurovelo (C/CCEV), compta amb la participació activa de ConBici, la Coordinadora estatal en Defensa de la Bicicleta a Espanya. Amb 61 associacions i col·lectius ciclistes en tota Espanya, ConBici exerceix un paper crucial en la implementació reeixida de l'Eurovelo al país.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació