L'Ajuntament de Moncofa renova el clavegueram en Ramón y Cajal i Vicente Ramón Alós

Wences Alós: “Estem treballant intensament a millorar un servei que no sempre es veu però que és molt necessari”
imatge_clavegueram.jpg

L'Ajuntament de Moncofa està escometent obres per a millorar el servei de clavegueram en el tram de l'avinguda Ramón y Cajal. Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, juntament amb altres membres de l'equip de govern han visitat les obres per a comprovar l'evolució d'aquesta obra, necessària per a millorar la qualitat de vida dels residents en la zona en qüestió. El pressupost d'aquesta obra és de 72.659,99€ i en aquests moments s'està finalitzant l'actuació l'Avinguda Ramón y Cajal i en breu s'iniciarà l'obra que recau sobre el carrer Vicente Ramón Alós.

Aquestes obres són la continuació de les realitzades ja al novembre de l'any passat i són fruit de les inspeccions, que han detectat deficiències estructurals i de degradació per l'ús. En el col·lector del carrer Vicente Ramón Alós s'han detectat greus clivelles longitudinals i transversals, per la qual cosa ha arribat al final de la seua vida útil, mentre que en el col·lector de l'avinguda Ramón y Cajal s'ha detectat desgast en les seues parets entre els carrers Murillo i Soneja, per la qual cosa presenta pèrdues d'eficiència.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat després de la seua visita a les obres que “continuem invertint a millorar els serveis per als veïns, especialment a sanejar i millorar la xarxa de clavegueram. Es tracta d'un servei que no sempre es veu i per això crec que va ser el gran oblidat en el moment del boom immobiliari i en el qual, malgrat que l'Ajuntament va tindre grans ingressos econòmics, aqueixos diners es va malgastar de manera irresponsable i oblidant-se, a més, de mantindre les infraestructures que ja estaven en servei”.

Per això mateix, actualment s'està instal·lant un col·lector en l'avinguda Ramón y Cajal, entre els carrers Doctor Fleming i Murillo amb una longitud de 72 metres i una profunditat de 1,8 metres per a incorporar les aportacions dels carrers Doctor Fleming i Borriana.

Adjudicades les obres entre el carrer Peruga i el Canal Masbó

A més, l'Ajuntament de Moncofa ha adjudicat ja les obres per a millorar la xarxa de clavegueram i d'evacuació de les aigües pluvials entre el carrer Peruga i el Canal Masbó. Aqueixes actuacions estaven pressupostades en 310.002,04€ i l'obra ha sigut adjudicada a Facsa, que s'iniciarà tan prompte com passe l'estiu i s'espera que estiga conclosa a penes sis mesos després del seu començament. Aquestes obres, que seran finançades en part amb una subvenció de 235.000 euros per part de la Diputació de Castelló, estava prevista en la revisió del Pla Director del Clavegueram de Moncofa.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació