Moncofa aprovarà en plenari una Declaració Institucional demanant la protecció del litoral

WhatsApp Image 2017 01 26 at 09.00.52L'Ajuntament de Moncofa aprovarà esta nit en sessió plenària una Declaració Institucional recolçada per tots els grups polítics municipals on es demana al Govern d'Espanya que pose en marxa el pla de protecció del litoral sud de Castelló amb les pertinents esculleres i mesures previstes, dontant-lo de pressupost i que s'execute, tal i com ha informat l'alcalde Wences Alós.

 També es demanarà a tots els Grups Polítics del Congrés dels Diputats que recolcen que als pressupostos generals d'enguany que encara no estan fets hi haja una partida amb els suficients diners per a l'execució d'aquest programa.

L'alcalde també ha destacat que mocions similars es presentaran en cada municipi afectat segons lo acarodat en una reunió d'alcaldes i representants dels governs dels pobles del litoral sud. 

Per altra part, a Moncofa ja han començat les tasques de neteja de la zona marítima després del temporal dels darrers dies que va inundar el passeig i part de l'Avinguda Mare Nostrum.

 

 

 

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació