Moncofa activa dissabte la línia d’autobusos a la platja per a millorar el servei a veïns i a turistes

Mari Carmen Ferri: “Funcionarà els dijous i els dissabtes perquè són els dies amb més activitat a l’estar el mercat”

bus1.jpg

L'Ajuntament de Moncofa posarà en marxa este dissabte 2 de juliol la línia d'autobusos denominada ‘Platges de Moncofa’ perquè uneix les platges de Moncofa i funcionarà tots els dijous al matí i els dissabtes de matí i vesprada durant l'estiu, ja que és el dia que realment la utilitzen tant el veïnat com els visitants del poble. Esta línia d'autobusos unirà totes les platges de municipi amb l'estació de Renfe, per a millorar el servei de transport públic que presta l'Ajuntament cada estiu.

Esta línia de ‘Platges de Moncofa’ beneficiarà els usuaris i residents perquè ix de la platja de l’Estanyol, passa pel camí Cabres, continua per Moncofa platja, així com per Moncofa poble, fins a finalitzar en l'estació de Renfe. Estos trajectes seran tant d'anada com de tornada, amb una freqüència aproximada d'una hora entre els dos sentits.

Mari Carmen Ferri, regidora de Mobilitat i Accessibilitat Urbana, ha assegurat que “el servei es realitza amb horaris que coincideixen amb l'arribada dels trens que venen de Castelló i els que arriben des de València, amb l'objectiu de donar servei tant als visitants com als que ixen del poble. L'autobús esperarà fins que arriben els trens i així poder portar també els usuaris dels trens de Rodalia”.

L'edil de Moncofa ha informat que el servei “comença este dissabte dia 2 de juliol i estarà operatiu al juliol i a l’agost. Un any més el posem en marxa perquè els veïns i veïnes tinguen el servei i poder vindre al poble els dijous i els dissabtes, que són els dies de mercat. Estem segurs que tindrà un bon acolliment, com els altres anys, i ho aprofiten tant el veïnat com la gent que ens visita els mesos d'estiu”.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació