L’Ajuntament de Moncofa commemora el Dia de l’Orgull

Lola Alós: “L’Orgull Moncofa creix, la nostra població destaca per la seua tolerància i la defensa de les llibertats”

banc orgull 1

L'Ajuntament de Moncofa commemora l'Orgull Moncofa amb una sèrie d'activitats encaminades a visibilitzar este col·lectiu i promoure la igualtat i la tolerància, sota la denominació ‘Orgull a Moncofa, Orgull com a forma de vida’. Es tracta d'activitats organitzades per la Regidoria d'Igualtat, amb la col·laboració de Castelló LGTBI i QueerFest Castelló, que s'estan promocionant amb l'etiqueta #MONCOFAFAHISTORIALGTB.

Amb este objectiu, l'equip de govern, liderat per Wences Alós Valls, ha organitzat un programa d'activitats per a celebrar el Dia de l'Orgull, que comencen hui dimarts 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTB. A les 19 hores, se celebra a la Casa de la Vila de Moncofa l'homenatge del QueerFest a l'activisme de Moncofa. El col·lectiu QueerFest és una organització sense ànim de lucre per i per a la comunitat queer a Castelló i província, que vol reconéixer la labor realitzada per les persones activistes que van impulsar l'Orgull Moncofa en els seus inicis.

Lola Alós, regidora d'Igualtat de Moncofa, ha volgut “agrair el reconeixement que fa el col·lectiu QueerFest als veïns de Moncofa, per la seua tolerància i defensa de les llibertats i la igualtat de totes les persones sense importar la seua orientació sexual. A la tradicional col·laboració del col·lectiu LGTBI-Castelló s'uneix enguany la col·laboració del col·lectiu QueerFest”.

Ja el dissabte 2 de juliol se celebra un espectacle drag i un número musical, a més de la lectura del manifest LGTBIQ+, per les autoritats i pel col·lectiu QueerFest. Estes activitats se celebraran en la plaça Na Violant d’Hongria a les 19.30 hores, amb la col·laboració del col·lectiu LGTBI-Castelló.

Per a finalitzar, el diumenge 3 de juliol se celebrarà un correbandera LGTBIQ+, acompanyat per la batucada Borumbia. El recorregut s'iniciarà a partir de les 10 hores en la plaça Na Violant d’Hongria i finalitzarà en la plaça Ruiz Picasso.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació