Fandos inaugura la temporada estival en la Sala Maria Sorolla de Platges de Moncofa

La mostra estarà oberta al públic en l’edifici de l’Oficina de Turisme des del 10 fins al 19 de juny, de 19 a 21 hores

Fandos Playa

L'Ajuntament de Moncofa inaugura esta setmana la temporada d'exposicions a la sala Maria Sorolla amb una mostra del reconegut artista castellonenc Fandos. L'obra del pintor i escultor serà la primera que oferisca el consistori este estiu, ja que a la inauguració del pròxim divendres 10 de juny hi seguiran moltes altres ja programades dins de la temporada d'estiu.

L'obra de Fandos estarà oberta a totes les persones interessades a la Sala d'Exposicions Maria Sorolla, en la planta superior de l'edifici de l'Oficina de Turisme, localitzada a la plaça Ruiz Picasso situada a la platja de Moncofa. Així, una vegada inaugurada la mostra de divendres, tots els veïns i visitants de Moncofa podran contemplar-la fins al 19 de juny, de dimarts a diumenge, de 19 a 21 hores.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha assegurat que “l'aposta per la cultura de l'equip de govern de Moncofa és molt forta, com un protagonista important dins de les activitats que hem programat per a atraure a visitants al municipi durant tot l'estiu. El treball de la regidora Ana Gracia i la comissària de l'exposició Gabriela Alemany ha sigut excel·lent, situant la Sala Maria Sorolla en el nivell més alt. Este estiu ens ha permés programar cinc exposicions de molta categoria i que permetrà gaudir de la nostra sala d'exposicions des d'esta mateixa setmana i fins al final de l'estiu. D'esta manera, oferim activitats culturals tant als veïns com als visitants, i ajudem a dinamitzar el comerç de Moncofa”.

Tota l'organització de les exposicions està a càrrec de la comissària Gabriela Alemany, pintora de Moncofa amb un important currículum internacional i nacional.

La programació d'esta temporada d'estiu és la següent:

Fandos (10-19 juny)

Francisca Lita (24 juny – 10 juliol)

Samuel Bayari, Amparo Domínguez, Jesús Llopis, Cristóbal Saborit i Claudia de Vilafamés (15 – 31 juliol)

Miguel Oñate (5 – 21 agost)

Juan González Alacreu (26 agost – 4 setembre).

 

 BANNER_300X300_GIF_BBQ_VAL.gif      BANNER_300X300_GIF_COLILLA_VAL.gif

BANNER_300X300_GIF_BBQ_CAST.gif       BANNER_300X300_GIF_COLILLA_CAST.gifBASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació