Moncofa renova les quatre banderes blaves en les platges del Grau, l’Estanyol, Masbó i Pedra Roja

Al·legarà la denegació en la platja Beniesma

foto bandera retallada

L'Ajuntament de Moncofa ha tornat a rebre quatre banderes blaves. Així, han sigut reconegudes com a mereixedores les platges del Grau, l’Estanyol, Masbó i Pedra Roja.

No obstant això, l'Ajuntament de Moncofa recorrerà contra la decisió de no atorgar la bandera blava a la platja de Beniesma, que ha sigut denegada malgrat les millores realitzades en ella, garantint tots els serveis exigits, així com la qualitat de l'aigua.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha assegurat que “estem molt satisfets que hagen tornat a reconéixer la qualitat de les nostres quatre platges que han distingit amb la bandera blava, però creiem que la de Beniesma també és mereixedora d’esta distinció, i el motiu de la denegació no és cert. El lloc de socorrisme que és el mateix de tots els anys, sempre ha tingut autorització i enguany també el té”.

L'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, ha volgut “agrair la implicació i treball del regidor de Platges, Pedro Sales, a més dels tècnics de Turisme, Qualitat i la resta de treballadors que han permés una millora constant any rere any de la qual es beneficien tots els nostres veïns i visitants.”

Estes banderes blaves són atorgades per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació