El Grau de Moncofa disposarà d’una oficina bancària este estiu

  • Wences Alós Valls: “És una gran notícia que demostra l’atractiu de les nostres platges”
  • oficina banc platja

 

Aquesta setmana han començat les obres per a construir una oficina bancària en el Grau de Moncofa. L'objectiu és millorar els serveis que reben els veïns i visitants del districte marítim, després de molts anys esperant esta notícia.

La Caixa Sant Isidre, pertanyent al grup SOLVENTIA, ha iniciat les obres per a obrir una oficina de 177 metres quadrats i que, en principi, disposarà d'un caixer automàtic i tres empleats, atenent no sols les típiques operacions en efectiu, sinó que també disposarà dels serveis propis a nivell comercial.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que “les obres d'esta oficina bancària en el Grau de Moncofa són una gran notícia perquè és la primera que disposarem en eixa zona i demostra el creixement que està experimentant la població. Es prestarà un servei durant tot l'any que posa de manifest també l'atractiu de les nostres platges”.

A l'acte d'inici de les obres van assistir la presidenta de la Caixa Sant Isidre, María Lourdes Falcó Segarra, i el seu director general, Arturo Jiménez Fernández, acompanyats per l'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, i diferents membres de la corporació.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació