Compromís per Moncofa dirà no als pressupostos del PP

Raul Borras 12 4 18ÀUDIO| El regidor de Compromís per Moncofa, Raül Borràs, ens ha explicat els motius en la següent entrevista

 COMUNICAT COMPROMÍS PER MONCOFA

El proper divendres es celebra un ple extraordinari a l’ajuntament de Moncofa per votar els pressupostos municipals del 2018 desprès d’unes negociacions de quasi quatre mesos que al parèixer dels representants de la coalició valencianista han estat dirigides per part de l’equip de govern “d’una manera prepotent i destinats solament a arribar a un acord amb Ciutadans i PSOE, deixant de banda a Compromís per Moncofa”.

Segons el portaveu de Compromís, Joan Baptista Vilar “el PP mai ha tingut la intenció de pactar els pressupostos amb nosaltres i s’ha limitat a perseguir l’acord amb Ciudadanos i PSOE com ha quedat de manifest amb les modificacions pressupostàries que s’han inclòs al segon esborrany de pressupostos on han rebutjat o minorat molt la gran majoria de les nostres demandes per poder aprovar els pressupostos”. Vilar posava com a exemple que “encara que hi havia diners de marge per acceptar més propostes nostres, ens han rebaixat les partides que demanàvem per fer cinema d’estrena al poble, posar més diners als parcs infantils o per engegar l’escola matinera, mentre que algunes propostes que també les reclamava C’s o PSOE han estat aprovades a l’alça. Per tant entenem que no ha estat una qüestió de diners, sinó més bé de marcar una posició dominant davant de l’únic partit que li ha fet una oposició ferma al llarg d’aquesta legislatura, i més tenint aprovats els pressupostos amb el suport del regidor no adscrit i la regidora de Ciutadans.”

Per la seua banda, el també regidor de Compromís Raül Borràs analitzava les negociacions afirmant que “no ens accepten incloure als pressupostos les nostres propostes d'inversions al Pirulí, ni a la nova rotonda de l'ermita (aprovat en Ple). Tanmateix pareix ser que el carril-bici arribarà l'any pròxim al final del C/Guillem de Montcada, com demanàvem, per reduir la velocitat i perillositat d'aquest vial d'eixida del poble i fomentar així l'ús de transports més saludables. Tampoc ens accepten la nostra proposta cultural on reclamàvem un catàleg cultural també d'octubre a maig amb més varietat i promoció. Com tampoc ens han tingut en compte la nostra proposta per potenciar a les associacions que fan més pel poble, així com tampoc el dotar econòmicament els projectes que puguen eixir de forma participativa de projectes escolars, particulars o associatius”. Borràs acaba destacant que “resulta curiós que en l'única proposta que ens han acceptat totalment, que són les Beques de transport escolar per majors de setze anys, no tinguen cap intenció de fer l'ordenança per posar-ho en marxa ni enguany, ni a l'any que ve (2019) com queda patent al Pla Normatiu bianual que ha presentat el PP al ple del mes de març.

Els dos regidors de Compromís al poble de Moncofa manifestaran per tant el seu vot en contra als pressupostos municipals en el ple que es celebrarà el pròxim divendres.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació