El PSPV de Moncofa votarà en contra dels pressupostos que presenta el govern local del PP

Jaime Picher 12 4 18ÀUDIO| El portaveu del Grup Municipal Socialista, Jaime Picher, ens explica en l'entrevista els motius del vot contrari.

 COMUNICAT DEL PSPV-PSOE DE MONCOFA RESPECTE ALS PRESSUPOSTOS

Aquest divendres l'equip de govern del Moncofa presenta els pressupostos per al 2018 per a la seua aprovació, incomprensiblement, en ple extraordinari. Una despesa innecessària, ja que haguera pogut ser perfectament ordinari, no obstant açò temes realment extraordinaris com el Pla 135, es porten amb normalitat a seu plenària.

Aquest equip de govern del PP ha dinamitat per tots els mitjans disponibles, la responsabilitat del PSOE, d'haver abandonat la negociació dels pressupostos del 2018, amb l'arrogància que li caracteritza. Una vegada més el PSOE manifesta que el culpable que es trencaren les negociacions del pressupost entre les dues forces polítiques ha sigut única i exclusivament l'equip de govern de minoria, filtrant i fent seues les propostes que els socialistes posàvem damunt de la taula de negociació.

Unes propostes que feien que els pressupostos no anaren en continuïtat dels anteriors, l'augment de la despesa social i la licitació de manteniment de la via publica. Aquesta ultima, al costat de la maquina elevadora per als nínxols d'altura elevada, ha sigut un incompliment dels acords que es van prendre per a l'aprovació dels pressupostos del 2017. Recordar que el partit socialista li va donar un any de termini perquè gestionara i planificara aquesta licitació, a canvi que tots els treballs a realitzar durant enguany, es repartiren per a les tres empreses locals que ofereixen aquests serveis, però una vegada més ignoren l'acord pres i van destinar el 95% d'aquests treballs a la mateixa empresa. També presentem en plenari tres pressupostos de la maquina elevadora, sent ignorats per l'equip de govern i a data d'avui aqueixa maquina no està en funcionament.

El PSOE, amb el seu suport, li va donar la potestat al Sr. Alós de tindre una despesa d'alcaldia amb una quantitat acceptable perquè no col·lapsara encara més l'administració d'aquest ajuntament, i una vegada més incompleix aquest suport gastant-se quantitats inesperades en adorns eclesiàstics, voreres, tanques i despesa de llum en fanals, techat per a les barreres, etc.

Malgrat tots els incompliments durant l'any 2017, el PSOE inicia les negociacions per als pressupostos del 2018 i una vegada més el PP demostra que no sap negociar ni governar aquest municipi que gràcies al suport de l'oposició en majoria l'havia recosat fins a aquest moment.

No es fan juntes de portaveus, no es té en compte en qualsevol negociació provincial o de comunitat l'opinió majoritària de l'oposició, es trenquen les regles ètiques i morals per a portar polítiques populistes i electoralistes des del principi del seu mandat, per al seu propi benefici.

Tot açò ens porta al Partit Socialista al fet que el nostre vot als pressupostos de l'any 2018 es negatiu, per desconfiança al fet que un any més els acords presos, es fiquen en el calaix de baix de la taula del Sr. Alós.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació