Festa de L'orgull LGTB+ i de Santa Maria Magdalena a Moncofa

lola y maria teresa alemanyÀUDIO | Amb Lola Alós i María Teresa Alemany hem conegut el programa d'actes de les Festes de Santa María Magdalena que s'inicien el divendres a les 22.30 hores amb la presentació de la Regina Ester Julià Sales. Per altra banda, el dissabte 10, Moncofa acollirà la festa de l'orgull LGTB+ a partir de les 18 hores.

Café de la Comarca (Compromís per Moncofa)

compromis moncofaÀUDIO | Hui ens han acompanyat el regidor de Compromís per Moncofa, Raül Borràs, i la secretària d'organització de l'executiva local, Noelia Peirats. Amb ells hem repassat l'actualitat del municipi i les últimes propostes que han fet, una d'elles centrada en el tema dels transports públics.

Moncofa connectarà amb bus la platja amb l'estació de tren

wencesalosÀUDIO | Amb l'alcalde de Moncofa, Wences Alós, hem repassat l'actualitat del municipi. Hem conegut l'ampliació del servei de bus per a connectar-lo amb l'estació de tren, el malestar per les retallades sanitaries, la posada en funcionament del museu, el taller formatiu i altres qüestions d'interés.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació