Comencen les obres de l'Ambulatori de Moncofa

ferrioctÀUDIO | Amb la regidora de Sanitat de Moncofa, Mari Carmen Ferri, hem parlat de l'inici de les obres de l'Ambulatori que s'inicien demà divendres. Però Moncofa no vol només l'ampliació del local sinó també del servei metge que ahí es presta, perque altra cosa, a més de no facilitar les coses a la gent del municipi suposa també colapsar el Centre de Salut de Nules.

Moncofa demanarà a Generalitat i Diputació que incremente l'ajuda als "bous al carrer"

wences 20sÀUDIO | Amb l'alcalde de Moncofa, Wences Alós, hem repassat l'actualtiat del municipi. Hem parlat de Costes i del Castelló Sud, de pressupostos, i de la reivindicació que des de la localitat se farà tant a la Diputació com a la Generalitat per a que incrementen l'ajuda als "bous al carrer".

Festes de Sant Antoni 2021 en Moncofa. Tornen amb força

wences 9 octubreÀUDIO | Les festes de Moncofa tornen amb tota la força possible en este any 2021. Hui hem conegut la programació preparada en les veus de la regidora de festes, María Teresa Alemany, i de l'alcalde, Wences Alós. El mateix dia 9 d'octubre, i després dels actes institucionals, Moncofa serà la protagonista de la tornada dels bous al carrer en la comarca.

Moncofa acull en satisfacció que el 9 d'octubre exhibirà bous al carrer

wences 28sÀUDIO | L'alcalde de Moncofa, Wences Alós, ha mostrat la seua opinió sobre la oficialitat de la tornada dels bous al carrer el proper 9 d'octubre, i com s'ha viscut el moment de buscar el text que ho confirmara sense cap dubte. Serà precisament esta localitat la que inicie les exhibicions en la comarca de la Plana Baixa. 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació