La Vilavella tanca agost amb les festes de Sant Xoxim

SEBASTIA ROGLAÀUDIO | La Vilavella ha représ tota la programació de les festes d'estiu després d'estar dos anys sense poder celebrar-les. La setmana passada van gaudir de les festes de Sant Roc, i ara és el torn de les festes de Sant Xoxim, que comptaran amb propostes i activitats fins al 31 d'agost. Parlem amb l'alcalde del municipi, Sebastià Roglà, qui també ens parla de la seua faceta com a escriptor.

La protectora Com el Gat i el Gos participarà en un desfile solidari aquest diumenge a les platges de Nules

protectora3agÀUDIO | La protectora Com el Gat i el Gos, ubicada a Vilavella, participarà aquest diumenge a les 20h en un desfile solidari que se celebrarà a la Terrassa de l'Estany, a les platges de Nules. Prèviament, a partir de les 17h, disposaran d'un estand. És una jornada en benefici de Mans Unides i en foment de l'adopció animal. Ens ho conten Tere Isierte i Julio Hernández, voluntaris.

El PSPV de la Vilavella critica l'augment del sou de l'alcaldessa i regidor del PP

vilavellaÀUDIO | Sebastià Roglà, portaveu del PSPV-PSOE de la Vilavella ha criticat l'augment del sou de l'alcaldessa, Carmen Navarro, i el regidor de Serveis del PP, Vicente Martínez, en 500 euros en un municipi de nonmés 3.200 habitants. Roglà diu que en dos anys de legislatura s'ha batut dos voltes els rècords de retribucions, i proposen destinar eixos diners en la contractació de més personal de neteja o brigada.

Milloraran el Centre de Salut de la Vilavella

Manel Martínez 19 7 19ÀUDIO| Amb l'alcalde de la Vilavella, Manel Martínez, hem comentat diversos temes d'actualitat com la subvenció per a millorar el Centre de Salut, el pla Edificant, les primeres activitats d'esport i preparació de Festa la Vila, i com no, la finalització de la Vilavella Classical Music. 

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

AMICSET22

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació