Tania Baños presenta un pla de millora i ampliació dels centres socials

Entre els eixos de les polítiques socials està garantir l'accés als recursos de salut mental, atendre el repte de l'envelliment de la població i cedir la residència de majors a la Conselleria

ALZHEIMER.jpeg

L'alcaldessa de la Vall d'Uixó i candidata socialista, Tania Baños, ha visitat la residència de Afaniad, el centre de dia d'alzheimer i el centre social de la Vallense per a compartir reflexions i propostes per a millorar la Vall de la mà de les entitats que gestionen i usen aquests espais.

Així, ha aprofitat aquestes trobades per a donar a conéixer el programa de govern “perquè la Vall guanye en polítiques socials”. Entre les propostes destaca la posada en marxa d'un pla d'actualització i millora dels centres socials, incloses “ampliacions d'aquells més utilitzats i demandats, com són la Vallense i Carbonaire”.

Un altre dels eixos de les polítiques socials per a la pròxima legislatura seran “implementar polítiques de salut mental de caràcter transversal i que faciliten l'accés als recursos de salut mental a totes aquelles persones que el necessiten”. En aquesta línia també s'impulsaran programes contra la bretxa digital i contra la soledat de les persones majors que viuen soles, entre altres mesures “per a atendre amb garanties el repte que cada vegada hi ha més població major i que viu més anys”, ha assenyalat Baños.

Els primers mesos del pròxim mandat també seran clau per a “culminar el procés de cessió de la residència de majors Llar Sagrada Família a la Conselleria”. Per això, l'alcaldessa ha reiterat que “continuarem sent exigents i insistents perquè la Generalitat assumisca la seua competència perquè l'Ajuntament destina cada any un milió d'euros del seu pressupost a un servei que utilitzen persones d'altres municipis”.

Baños també ha posat en valor el treball que realitzen les entitats i associacions que treballen en l'àmbit social, a les quals “continuarem secundant per a entre totes i tots fer una ciutat inclusiva i que no deixe a ningú arrere”. 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació