El PP de la Vall d'Uixó presenta un pla integral per a recuperar arbrat, zones d'esplai i jardins

Verónica Roldán, número 3 de la candidatura, presenta un pla d'acció “ambiciós, realista i sostenible”, que convertisca al municipi en una ciutat “amable i humana” i convide al vianant “a gaudir del carrer amb zones d'ombra, joc i esplai”

Verónica_Roldán_1.jpg

El candidat del PP a l'alcaldia de la Vall, Herminio Serra, ha anunciat un pla per a garantir una Vall d'Uixó verda que recupere jardins, arbratge i zones d'esplai. L'encarregada de desgranar els detalls ha sigut Verónica Roldán, número 3 de la candidatura, que vol apostar per "una ciutat més humana i accessible, amb espais verds que conviden al descans i a l'oci, i que mitiguen l'impacte de l'asfaltatge i el formigó”.

Per a Roldán, “el potencial de la nostra ciutat, envoltada per paratges tan singulars i únics com el de les Coves de Sant Josep, mereix recuperar aqueixa serenitat i assossec que l'arbratge i els jardins ens transmeten”. “I nosaltres volem ser els artífexs d'aquesta revolució verda amb un projecte realista i assenyat però carregat d'il·lusió i reptes per aconseguir”.

Per a Roldán, la Vall d'Uixó “té capacitat de recuperar jardins que hui s'han perdut, té l'oportunitat de desenvolupar extenses zones d'arbratge que conviden al joc, la lectura, la trobada o el descans i en el PP tenim el compromís d'aconseguir-lo”.

Perquè el repte va molt més enllà de l'urbanisme, “desitja arribar a les aules per a mobilitzar als nostres escolars i fomentar el contacte amb la naturalesa en el desenvolupament i aprenentatge dels nostres fills”. Per a Roldán, “el projecte no sols és possible, sinó necessari. I en el PP estem decidits a fer-ho possible per a recuperar aqueixa llum única que la Vall no hauria d'haver perdut”. “Amb obstinació, esforç i treball ho farem possible per a retornar a la Vall aqueixa bellesa que posseeix i que nosaltres estem decidits a explotar”.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació