L'AMBIENT GUANYA EL PRIMER PREMI DE FALLES EN LA VALL D'UIXÓ

AMBIENT_01.jpgAmb la presència del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que ha confirmat que la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat contempla des d'enguany la pirotècnia com un producte turístic de primer ordre, s'han lliurat en el Teatre Municipal Carmen Tur els premis de les Falles de la Vall d'Uixó de l'any 2023, on han rebut la distinció de festa d'intrés turístic autonòmic. L'AMBIENT ha sigut la guanyadora de les falles grans, mentre que LA QUE FALTAVA ha sigut de les infantils. Completen els premis de les falles grans: Corts Valencianes-Polígon III, Ja estem Tots, Sud-Oest, La que faltava, 9 d'Octubre, Guitarrista Tárrega-El Poblet, Les Llimeres i Pensat i Fet. En infantils completen el podi: L'ambient, Ja estem tots, Corts Valencianes-Polígon III, Sud-Oest, Les Llimeres, Pensat i Fet i Guitarrista Tárrega-El Poblet. No ha plantat monument infantil la Comissió del 9 d'Octubre.

Referent al premi a la crítica ha anat a parar a la falla Ja estem tots que també ha lograt el premi Joventut de la Vall d'Uixó i el del llibret faller, aquet últim acompanyat per L'Ambient i Corts Valencianes. El millor monument faller en Igualtat ha sigut per a la Falla Pensat i Fet, mentre que els ninots indultats han sigut per a La que faltava (en infantil) i per a L'Ambient (en les falles grans). El premi d'enginy i gràcia ha sigut per a Ja estem Tots, seguit de Sud-Oest i La que faltava (en infantils), i per a L'Ambient, Corts Valencianes i Ja estem tots (en majors). I per últim, el premi al millor aparador del comerç local ha sigut per a El hostelero.

La falla El Compromís d'Almenara ha guanyat tant el premi gran com l'infantil.

A continuació podeu vore les fotos de tots els monuments fallers de la Vall per ordre de premis:

FALLES MAJORS DE LA VALL D'UIXÓ ANY 2023:

AMBIENT_01.jpg

CORTS_01.jpg

JA_ESTEM_TOTS_01.jpg

SUD-OEST_01.jpg

LQF_01.jpg

9_OCTUBRE_01.jpg

GUITARRISTA_01.jpg

LES_LLIMERES_01.jpg

PENSAT_I_FET_01.jpg

FALLES INFANTILS DE LA VALL D'UIXÓ ANY 2023:

LQLF_infantil.jpg

AMBIENT_infantil.jpg

JA_ESTEM_TOTS_infantil.jpg

CORTS_infantil.jpg

SUD-OEST_infantil.jpg

LLIMERES_infantil.jpg

PENSAT_I_FET_infantil.jpg

GUITARRISTA_infantil.jpg

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació