Dani Arroyo fitxa per la Unión Deportiva Vall de Uxó

Dani Arroyo 4 8 20ÀUDIO| Hui hem parlat amb Dani Arroyo, nou fitxatge de la UDE per a la propera temporada. Home que ve per a reforçar la parcel.la ofensiva. Arriba del Puçol, on va marcar 13 gols la temporada passada, i a la 2018/2019 va marcar 17 gols, convertint-se en el màxim golejador de la categoria. També ha jugat en l'Acero i el Buñol. Es va formar a les categories inferiors del Valencia C.F. Finalment destacar que prové d'una familia de futbolistes, ja que son pare és l'ex-jugador del Valencia C.F., Carlos Arroyo. 

 

Llegeix més...

Comença el compte arrere per a les Penyes en Festes de 2021

Vicent Pitarch 31 7 20ÀUDIO| Amb el president de les Penyes en Festes, Vicent Pitarch, hem fet balanç de la campanya del comerç que han realitzat estes setmanes i hem donat a conèixer els premiats i premiades dels últims sortejos. A més, també hem apel.lat a la responsabilitat individual en aquestos dies per la Covid-19. Hem acabat disparant el "Xupinasso" radiofònicament per a dir que queden 365 dies per a les Penyes en Festes de 2021, que començaran si tot va bé, el 31 de juliol de l'any que ve. Comença el compte arrere! 

 

Comencen les obres de l'Aulari Infantil del CEIP Recaredo Centelles

Carmen Garcia Ceip Centelles 30 7 20ÀUDIO| Amb la regidora d'Educació, Carmen García, hem parlat de l'inici de les obres del Pla Edificant a la Vall amb l'Aulari d'Infantil del CEIP Recaredo Centelles amb l'enderrocament de l'antic edifici. A més el dilluns començaran a l'Eleuterio Pérez. També ha informat que es garanteix l'educació presencial diària, si la situació sanitària ho permet, a tots el centres educatius de la Vall inclosos els instituts a partir del 7 de setembre. (Inclou vídeo i fotos de les obres)

Llegeix més...

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació