La tertúlia (divendres 15 gener 2021)

tertulia15eÀUDIO | Primera tertúlia de l'any 2021. De nou amb la presència de Rafa Orenga, Josep Tur i Vicent Aparici, amb els que tanquem sempre la setmana informativa gaudint de les seues reflexions i punts de vista. Un autèntic luxe poder contar amb aquestes veus tan autoritzades del panorama local i comarcal.

Victor Nebot, un valler internacional en Eivissa

victornebotÀUDIO | Victor Nebot és el dj més internacional que tenim. Hui hem conegut com li està anant per Eivissa, on no para de crear i ficar la banda sonora a les més importants cadenes hoteleres. Però li continua fent falta el contacte amb el públic i els espectacles en directe.

Arcude en la Universitat Popular

ambou13ÀUDIO | Arcude mostra les seues danses i el ball en la programació online del segon trimestre de la Universitat Popular de la Vall, i ho fa amb 12 sessions on mostraran tot el seu art. Ens ho ha contat Luis Ambou, amb qui també hem parlat de com afronta aquest 2021 el grup de danses.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació