ANUNCI.jpg

 

Repàs setmanal d'actualitat baix l'òptica de l'equip de govern amb Fernando Daròs

WhatsApp_Image_2024-05-30_at_13.26.57.jpegÀUDIO | Com cada dijous, repassem l'actualitat més destacada de la setmana baix l'òptica de l'equip de govern de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó. En aquesta ocasió ha sigut amb el primer tinent d'alcaldessa i regidor, Fernando Daròs, qui ens ha fet una valoració del ple ordinari corresponent al mes de maig, que es va celebrar ahir. També ens parla de les mesures adoptades per evitar malbaratar l'aigua, entre altres.

Estrena a la Vall d'Uixó de l'obra musical "Al costat de la mar".

unionmusical.jpgÀUDIO | El dissabte 1 de juny tindrà lloc a la plaça 9 d'octubre del Barri Carbonaire l'estrena de l'obra "Al costat de la mar" de la compositora valenciana Elina Aguado, nora del recordat Don Miguel de la Fuente. L'encarregada serà la Banda Unió Musical Vallduxense sota la direcció d'Àngel Martínez, en el XXIé Cicle d'Intercanvis de Bandes de Música. L'Associació D. Miguel de la Fuente ha fet possible que una de les bandes de la nostra ciutat puga fer realitat el somni d'Elina. Ens han acompanyat el regidor de Cultura, Jorge Marqués; Juan Bautista Abad, vicepresident de l'Associació D. Miguel de la Fuente, i Gemma Escrich, per part de la Unió Musical.

El col·lectiu f/4 presenta l'exposició de la lliga mensual del 2023

WhatsApp_Image_2024-05-27_at_13.10.22.jpeg

ÀUDIO | El passat divendres al Palau de Vivel el col·lectiu f/4 de la Vall d'Uixó va inaugurar l'exposició de les fotografies dels quatre primers classificats de cada mes durant la lliga mensual del 2023. Es podrà visitar fins al 9 de juny. Ens ho conten Rafa Patón i Manolo Catalán, des del col·lectiu f/4.

Festes de San Querer a la Vall: del 31 de maig al 2 de juny. Curtet però intens.

sanquerer.jpgÀUDIO | Néstor Díaz i Cristian Lázaro ens han contat la programació de les Festes de San Querer que tindran lloc aquest cap de setmana a la Vall d'Uixó. "Curtet però intens" és el que es viurà al barri des del divendres, amb molta gent al carrer gaudint del sopar, de les paelles del diumenge, d'activitats per als més menuts i menudes; del show del mentalista, i com no, dels bous!

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació