La tertúlia (divendres 9 d'abril 2021)

tertulia9aÀUDIO | Com sempre hem tancat la setmana informativa amb la tertúlia que reuneix a Josep Tur, Rafa Orenga i Vicent Aparici. L'última hora de les vacunacions, les mesures actuals en la lluita contra la còvid, la discrepància entre els socis de l'equip de govern sobre el Casal Jove i el XV Congrés del Partit Popular de la provincia de Castelló han estat els temes.

La Policia local de la Vall en les Jornades "Policia, LGTBIQ 2021"

 
lgtbi8aÀUDIO | Estan organitzades per la UNED i abordaran la diversitat en els cossos de forces i seguretat de l'estat sota una òptica jurídic-social amb perspectiva humanística de gènere. Seran del 24 al 30 d'abril. Javier Ferreres, regidor de Policia; Diego Morente, agent responsable de la Unitat LGTBIpol de la Vall que també serà un dels ponents; i Ernest Gómez, agent de la policia local de València i organitzador del Congrés, han estat en Hoy por Hoy-Plana Baixa i ens ho han contat.
 

La Vall tindrà casal jove en la tardor (David Lluch)

david8aÀUDIO | El regidor de joventut, David Lluch, ens ha contat el projecte de Casal Jove que podria ser una realitat en la propera tardor. Ocuparia part de les instal·lacions de l'antiga Vallpala, i es convertirà en un referent. El regidor anima també a l'associacionisme juvenil, al que considera fonamental.

Repàs setmanal de l'actualitat amb l'equip de govern (8-4-21)

daros8aÀUDIO | El regidor de sostenibilitat i Agricultura, Fernando Daròs, ha sigut l'encarregat esta setmana del repàs a l'actualitat baix l'òptica de l'equip de govern. També ens ha anunciat l'acord entre l'Ajuntament i l'empresa Fovasa per a seguir millorant en qüestions de neteja viaria, arreplegada de residus, etc.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació