Sonia Muñoz Pilates Integral organitza una jornada solidària de ioga en benefici de la Fundació Vicente Ferrer

WhatsApp_Image_2024-02-23_at_13.58.43.jpegÀUDIO | Sonia Muñoz, des de Pilates Integral, ha organitzat una jornada solidària de ioga en benefici de la fundació Vicente Ferrer, amb la col·laboració de Rytme Escuela de Danza y Artes. Serà demà de 9h a 14h a les instal·lacions de Rytme. Ens ho conten Sonia Muñoz i Aquilino Abad.

La tertúlia (divendres 23 de febrer 2024)

WhatsApp_Image_2024-02-22_at_21.07.55.jpegÀUDIO | Com cada divendres, tanquem la setmana amb la tertúlia informativa amb Vicent Aparici, Rafa Orenga i Josep Tur. En aquest cas, centrada en la manifestació dels treballadors de Roca Tiles d'aquest matí. Sobre actualitat nacional, parlem sobre el 'Cas Koldo' i sobre el futur judicial de Carles Puigdemont.

El PP de la Vall d'Uixó dona el seu suport als treballadors de roca i planteja que la ciutat ha d'estar oberta a iniciatives que generen ocupació

WhatsApp_Image_2024-02-22_at_16.23.07.jpegÀUDIO | Amb el portaveu del Partit Popular a la Vall d'Uixó, Herminio Serra, fem una valoració de la situació que travessen els treballadors i treballadores afectats pel tancament de producció de Roca Tiles a la Vall. Serra assegura que estaran al seu costat en totes les reivindicacions que porten endavant.

Els treballadors de Roca Tiles es manifesten a la Vall d'Uixó per demanar la no aplicació de l'ERO

WhatsApp_Image_2024-02-23_at_13.51.56.jpegÀUDIO | Treballadors i treballadores de Roca Tiles s'han manifestat aquest matí per demanar la no aplicació de l'ERO. Ens desplacem fins a les mobilitzacions per conéixer l'última hora de les negociacions amb José Luis Fernández, representant legal dels treballadors i membre del sindicat CC.OO.

La Vall d'Uixó actualitza els preus d'alguns serveis de la piscina coberta i les Coves de Sant Josep

WhatsApp_Image_2024-02-22_at_10.36.53.jpegÀUDIO | La Vall d'Uixó aprovarà l'actualització de l'ordenança reguladora dels preus públics de la piscina municipal en el ple d'aquest mes de febrer, per complir la normativa en vigor des de 2019, incloure prestacions que no estaven regulades i adaptar-los, ja que no s'actualitzaven des del 2015. No afectarà al preu de l'entrada individual o la matrícula. Respecte a les Coves de Sant Josep, l'entrada general augmenta 1 euro el seu preu (de 14 a 15 euros) i l'espeleokayak passa de 40 a 50 euros, a més d'oferir-se un nou producte turístic de visita espeleològica a la zona inèdita del riu subterrani. També anuncia que des d'Emsevall s'obri la convocatòria de borses d'ocupació de neteja de cristalls en altura i de barquer/a.

carxofa24.png

banner_nules.jpegBASE faldon ESAP LA VALLpresidencia_h3.jpg

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació