Apadrina una teula. La iniciativa de la Parròquia de l'Assumpció per a finançar l'obra de la cúpula.

marc estelaÀUDIO | Amb el rector de la Parròquia de l'Assumpció, Marc Estela, hem conegut l'estat de les obres de restauració de la cúpula del temple així com detalls de la campanya de finançament del projecte de restauració de la mateixa on es pot col·laborar a partir de 20 euros i formar part d'eixa manera de la història de la Parròquia. Cada col·laboració quedarà acreditada amb els noms dels padrins i el número de teula, i en un llibre que s'editarà quan finalitzen les obres.

Els permisos de crema tornaran el 16 d'octubre. Fernando Darós.

daros22sepÀUDIO | Amb el segon tinent d'alcaldessa i regidor de Compromís, Fernando Darós, hem repassat l'actualitat de la setmana baix el punt de vista de l'equip de govern. També hem conegut que la els permisos de crema al camp es tornaran a donar a partir del 16 d'octubre, i que la Regidoria tindrà una brigada per a la tardor i l'hivern.

Continua la setmana de la mobilitat a la Vall d'Uixó

ferreres27jÀUDIO | Amb Javier Ferreres, regidor de mobilitat, repassem les últimes activitats que s'han celebrat i que queden per celebrar-se en aquesta setmana europea de la mobilitat. Aquesta vesprada a les 18h tindrà lloc el bicitour, un taller teòric i pràctic que es podrà fer amb bicicleta o patinet elèctric, i que eixirà des de l'Oficina de la Policia Local.

 

Café de les Associacions (Roser Diago, Amics de la Vall)

roser20sepÀUDIO | Amb Roser Diago, presidenta de la Societat Cultural Amics de la Vall, coneixem l'agenda de l'associació per a les setmanes vinents. Sense anar més lluny, aquest dijous organitzen la presentació del llibre La patria en la cartera de Joaquim Bosch Grau, que serà a les 18:30 al saló de Caixa la Vall. A més, junt amb les Festes Patronals Sagrada Família, han organitzat el concert Els camins de l'amor per a l'1 d'octubre.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

AMICSET22

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació