Iniciats els contactes entre el PSPV, Esquerra Unida-Unides Podem i Compromís a la Vall d'Uixó

WhatsApp_Image_2023-06-02_at_13.48.20.jpegÀUDIO | Hui hem fet una valoració dels resultats de les passades eleccions municipals amb la candidata del PSPV-PSOE i actual alcaldessa, Tania Baños, després de resultar la llista més votada. Anunciava que els contactes entre el grup que encapçala, Esquerra Unida-Unides Podem i Compromís ja han començat, i de moment han sigut positius. Les negociacions continuen en marxa per a poder arribar a un acord.

Valoració dels resultats electorals municipals amb Ernesto Doménech

WhatsApp_Image_2023-06-02_at_11.56.55.jpegÀUDIO | Hui hem parlat amb Ernesto Doménech, candidat de Ciudadanos per a les passades eleccions municipals de la Vall d'Uixó, per fer una valoració dels resultats, després de quedar-se sense representació. Tanca la seua faceta política a l'ajuntament, però assegura que continuarà treballant per a les persones a través d'altres eines.

El nomenament de les Falleres Majors de la Ciutat 2024 serà aquesta vesprada

WhatsApp_Image_2023-06-02_at_15.39.11.jpegÀUDIO | El nomenament de les Falleres Majors de la Ciutat 2024 serà aquesta vesprada a les 18:30h, a través de la tradicional telefonada des del saló de plens a les pròximes falleres. La proclamació serà el pròxim diumenge 18 de juny. Ens ho conta la presidenta de la Junta Local Fallera, Sheila Segarra.

Elena Pérez no recollirà l'acta com a regidora

elenaperez2.jpeg

Elena Pérez, número 9 en la candidatura i actual regidora de barris, no recollirà l’acta, decisió que ha comunicat tant a l’executiva del partit com a la junta electoral. Pérez ha encetat recentment una nova etapa professional, que considera que no li permetria entregar-se al 100% com fins ara en la política, i no vol estar sense poder donar-ho tot- Ha preferit ser sincera abans de començar a dissenyar-se les regidories perquè no supose cap problema per a Tania Baños a l’hora de definir el nou equip de govern. No ho veu com un adeu definitiu, ja que és una persona implicada en el teixit associatiu de la ciutat. La substituirà Manel Agea, número 10 de la candidatura socialista.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació