Presentació de la Falla L'Ambient 2023

AMBIENT2023.jpgÀUDIO | Amb Ana Romero i Naiara Mancebo hem conegut detalls del que serà la presentació este diumenge a l'Auditori de la Vall de la presentació de la Falla L'Ambient. Un any molt especial per a la comissió on es reconeixerà la feina feta en anys anteriors tant de presidents com de membres de la falla.

La tertúlia (divendres 3 febrer 2023)

TERTULIA3FEB.jpgÀUDIO | Josep Tur, Rafa Orenga i Vicent Aparici tanquen la setmana informativa de Ràdio la Vall d'Uixó amb la tertúlia. Hui hem parlat de l'anunci d'EUPV i Podem d'anar junts a les eleccions municipals del 28 de maig i el que això pot significar tenint en compte les peculiaritats de la famosa Llei d'Hondt. Ciudadanos, a nivell estatal i autonòmic ha sigut altra de les qüestions que s'han tractat.

La campanya 'Reciclos' d'Ecoembes premiarà el reciclatge de llaunes i botelles de plàstic

ecoembes1feb.jpegÀUDIO | Hui hem parlat amb Laura Ramos, des del departament de comunicació d'Ecoembes. Hem conegut el funcionament de la campanya Reciclos, a la que es va sumar recentment l'ajuntament de la Vall d'Uixó i que té com a objectiu premiar el reciclatge de llaunes i botelles de plàstic de begudes.

Torna la Gala de l'Esport a la Vall d'Uixó

MAR_ARZO.jpegÀUDIO | "Com si es tractara de la primera vegada", així ho ha expresat la regidora d'esport de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, Mar Arzo, al referir-se a l'acte d'aquesta vesprada a l'Auditori. I és que la gran família de l'esport es pot tornar a reunir després d'alguns anys en un acte que a més de reconèixer la tasca d'esportistes i entitats, dedicarà l'esdeveniment a Arturo Tizón i a Eduardo Castelló.

Repàs setmanal d'actualitat baix l'òptica de govern amb Fernando Darós

daros2feb.jpegÀUDIO | Com cada dijous, hui hem fet l'habitual repàs d'actualitat baix l'òptica de govern. En aquesta ocasió hem parlat amb el segon tinent d'alcaldessa i regidor de Sostenibilitat i Agricultura, Fernando Darós, amb qui hem repassat la programació del dia de la pau i els detalls de l'homenatge que se li rendirà a Arcadi García el 10 de febrer.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació