La Llosa celebra Sant Antoni aquest cap de setmana

Sant Antoni La Llosa 1La Llosa es disposa a celebrar durant este cap de setmana del 28 i 29 de gener lafesta de Sant Antoni. L'Associació Eqüestre La Fonteta de La Llosa i l'Ajuntament de la localitat són els encarregats d'organitzar els actes previstos per als dos dies.

El dissabte dia 29 tindrà lloc l'entrada de cavalls amb el pi de Sant Antoni que discorrerà pels principals carrers del municipi fins arribar a la plaça del Xop. A la vesprada es beneiran els animals i tindrà lloc la crema de la foguera amb el repartiment de xocolata per a tots els assistents.

El diumenge dia 29 es realitzarà la 'despertà' i la 'crida a la festa'. A continuació tindrà lloc un esmorzar popular al parc del Xop per a tots els que porten les seues mascotes per beneir. Finalment a les 11.30h tindrà lloc la benedicció i el repartiment dels rotllos.

L'Ajuntament de La Llosa convida a la participació del veïns tant del municipi com de localitats pròximes que ja han celebrat la festa dedicada al patró dels animals.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació