Marta Barrachina i Ximo Llopis inauguren l'auditori de La Llosa

La presidenta de la Diputació i l'alcalde del municipi protagonitzen l'acte d'inauguració d'aquest projecte, dut a terme per la institució provincial i l'ajuntament

1080-697-max.jpg

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha inaugurat l'Auditori de La Llosa en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde de la localitat, Ximo Llopis. Aquest nou espai cultural representa un compromís real amb el desenvolupament artístic i cultural de La Llosa i serà un lloc de trobada i col·laboració per als joves, així com un centre per a activitats culturals d'alta qualitat.

L'edifici consta de dues plantes destinades a l'ús dels veïns. La primera planta albergarà actuacions de la Banda Municipal de Música, sales d'assaig i diverses activitats artístiques, incloent-hi un vestuari en el costat esquerre de l'escenari. La segona planta albergarà un local previst com a Casal Jove, un espai per a la joventut.

Barrachina va destacar la col·laboració entre l'Ajuntament de La Llosa i la Diputació de Castelló per a fer realitat aquest projecte, que ha sigut possible gràcies a cinc plans provincials i dos plans d'ocupació local. Per a ella, aquest auditori representa un compromís amb el desenvolupament cultural i artístic de la localitat i va més enllà de ser un edifici físic, ja que simbolitza la dedicació a la comunitat de La Llosa.

La presidenta de la Diputació va subratllar la importància de fer costat als municipis més xicotets i va destacar la participació dels alumnes dels tallers d'ocupació en la construcció de l'auditori. Va ressaltar la visió i l'esforç de l'alcalde, Ximo Llopis, en la realització d'aquest projecte i va agrair la seua determinació i dedicació.

carxofa24.png

banner_nules.jpegBASE faldon ESAP LA VALLpresidencia_h3.jpg

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació