Llopis demana a Costes la millora de la platja de la Llosa

REUNIÓ COSTES 1L'alcalde de la Llosa, Ximo Llopis, ha participat avui en la reunió que alcaldes de la Plana Baixa han mantingut a Madrid amb la directora general de Costes, Raquel Orts. Ximo Llopis ha fet una valoració positiva de la reunió. "Ens han informat que ja estan treballant en els projectes per frenar la regressió de les nostres platges i que prompte tindran redactats els plecs per veure si, en 2018, poden iniciar-se les obres. Els alcaldes som optimistes després de la trobada".
En el cas de la Llosa l'alcalde ha sol·licitat "el manteniment de la passarel·la de lagola que fa anys que no es realitza". Es tracta d'una passarel·la de fusta situada sobre el canal de la Gola. A més Llopis ha reivindicat la recuperació de lapassarel·la entre La Llosa i Xilxes, que ha quedat completament destruïda després del temporal. L'alcalde també ha demandat una inversió perquè la platja de la Llosa tinga les mateixes característiques que les d'altres municipis en què sí que es pot gaudir d'arena.

 BANNER_300X300_GIF_BBQ_VAL.gif      BANNER_300X300_GIF_COLILLA_VAL.gif

BANNER_300X300_GIF_BBQ_CAST.gif       BANNER_300X300_GIF_COLILLA_CAST.gifBASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació