El Casal Jove de la Llosa podria obrir abans de l'estiu

LLOPIS2021ÀUDIO | L'alcalde de la localitat, Ximo Llopis, ens ha parlat de la intensa activitat d'obres que té lloc en el municipi, i en especial les del Casal Jove que espera que estiguen acabades abans de l'estiu per a poder gaudir d'un excel·lent mirador que hi ha. L'asfaltat de camins, la festa de Sant Antoni i la plaça d'auxiliar de policia local han sigut altres dels temes.

Un carnisser artesà en La Llosa. Octavio Sanahuja.

sanahujaÀUDIO | Octavio Sanahuja regenta un supermercat a la Llosa, dels de "tota la vida" i hui hem parlat amb ell uns minutets per a conéixer una de les seues especialitats carnisseres: una carta en més de 75 modalitats d'hamburgueses, tot i que no les fabrica totes perquè els gustos de la gent van canviant. Moltes són les curiositats que hem conegut parlant amb ell.

La Llosa vol l'opció d'interior per a l'AVE

ximollopissÀUDIO | Ximo Llopis, alcalde de la Llosa, ens ha comentat que el municip aposta per el traçat d'interior del projecte AVE, i no contempla l'opció litoral que afegiria més barreres i més complicacions a les ja existentes, d'entre altres agreujaria el problema del barranc de Talavera. Amb l'alcalde hem repassat també altres continguts de l'actualitat del municipi, com les obres que estan en marxa i els plans d'ocupació.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació