Sanitat impulsa aquesta setmana la vacunació enfront de la COVID amb la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia en tota la Comunitat Valenciana

L'objectiu és facilitar a la població que puga completar la pauta de vacunació establida en el calendari

20210315_vacunacion_covid_19_centros_docentes_La_Fe_28.jpg

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública continua impulsant la vacunació enfront de la COVID-19, gràcies a la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia distribuïts per tota la Comunitat Valenciana.

L'objectiu és facilitar que totes aquelles persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna COVID-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, puguen acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per a rebre-la sense necessitat de cita prèvia.

D'aquesta manera, des de la Conselleria de Sanitat es pretén agilitar el procés de vacunació perquè tota la població puga comptar amb la pauta completa segons els criteris establits en el calendari de vacunació COVID.

Punts de vacunació sense cita

Aquest és el punt de vacunació sense cita d'aquesta setmana a Castelló. La Conselleria de Sanitat anirà actualitzant els punts de vacunació, que es podran consultar a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook). 

Aquesta setmana roman obert el punt de vacunació instal·lat en el Pati dels Tarongers, annex a l'Hospital General Universitari de Castelló (el dimarts 5 de juliol, de 16.00 a 21.00 hores).

Les persones que tinguen dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita en el seu centre de salut o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per a conéixer els punts sense cita habilitats a cada moment. 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació